Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Нощен крем за лице Olivolio All Night Anti-Wrinkle Face Cream

Кат. номер: s_146

29,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Нощен крем за лице с екстракт от зехтин против бръчки

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Olivolio All Night Anti-Wrinkle Face Cream 50 ml

НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕХТИН ПРОТИВ БРЪЧКИ

  • Съдържа органични и сертифицирани натурални съставки
  • Дерматологично тестван продукт
  • Без парабени и химични съставки
  • Не е тестван върху животни
  • 82 % Натурален състав

Появата на бръчките е знак, че кожата ни започва да остарява и губи своята еластичност и гладкост. Възрастта, екстремалните външни условия, болест... причините за тях са наистина много и когато ги забележим едва ли се чувстваме добре. Правилно избраният и добре използван нощен крем е най-доброто средство за грижа за кожата. Ефикасността на всеки козметичен продукт, съвсем естествено зависи от съставките му, както и от ефекта, който търсите. Нощният крем за лице с екстракт от зехтин, който препоръчваме против бръчки е едно наистина ефикасно средство - възстановява структурата и еластичността на епидермалните клетки, помага на кожата на лицето да се отпусне и да остане здрава.

Когато се появят първите бръчки, жените отказват да използват нощен крем поради убеждението, че кожата трябва да диша през нощта. Но именно през тази част от денонощието тя е най-податлива на полезните вещества, които се съдържат в кремовете. През нощта мускулите на лицето са неподвижни и спокойни, метаболизмът и кръвообращението се появяват по-интензивно. Ето защо ефектът е много по-голям, отколкото от деня. А когато този факт е съчетан и с използването на продукт, в чиито състав има култивиран Екстра Върджин зехтин и и витамин Е, тогава можем да говорим за намаляване на бръчките през цялата нощ.

Изследвайки биоритмите, учените са определили, че епидермалните клетки са най-активни от 1 до 4 часа сутринта. През този период чувствителността към компонентите на крема достига пикова интензивност. Olivolio All Night Anti-Wrinkle Face Cream е съвместим с всички видове кожа, просто е необходимо да го нанесете преди сън. Компонентите му веднага ще започнат процеси на хидратация и намаляване на следите на стареене на лицето.


Продуктът е произведен в Гърция

50 ml / 1.7 fl.oz.Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: