Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Масло за тяло Olivolio Donkey Milk Body Butter

Кат. номер: s_154

24,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Масло за тяло с магарешко мляко

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Olivolio Donkey Milk Body Butter 250 ml

МАСЛО ЗА ТЯЛО С МАГАРЕШКО МЛЯКО

  • Съдържа органични и сертифицирани натурални съставки
  • Без парабени и химични съставки
  • Не съдържа алергенни аромати
  • Не е тестван върху животни
  • 92 % Натурален състав


Маслото за тяло, което ви предлагаме е всъщност познат продукт. Използвано е още в Древна Гърция и Рим от благородните дами, които са държали кожата им да е еластична, блестяща и жизнена. Магарешкото мляко на Olivolio осигурява всичко това, а и много повече- то хидратира епидермалните клетки особено на врата, лицето и деколтето. Тъй като ефектът му е видим почти веднага, в миналото са вярвали, че може да облекчи почти всички видове болестни състояния. Всъщност, подобни твърдения не са никак далече от истината. Тъй като в състава му влизат витамини А, В1, В2, В6, С, D и E, маслото се явява природно изключително ефективно средство против стареене на кожата.

Богато на витамини и мастни киселини, млякото също така се възприема като естествен тонизатор, подмладяващ и възстановяващ епидермиса. То съчетава изключителните свойства на магарешкото мляко и тези други органични активни съставки над 90% напълно естествен произход. Това съвсем естествено предпазва кожата от негативното въздействие на околната градска среда, на което се подлага през деня. Маслото за тяло се използва след баня, когато от топлата вода и парата, порите са отворени това позволява по-пълноценното проникване и усвояване на полезното действие на съставките. Подходящо е за всякакъв тип кожа, включително и такава с екземи или псориазис. Не дава никакви алергични реакции.


Продуктът е произведен в Гърция

250 ml / 8.45 fl.oz.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: