Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Балсам за коса Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types

Кат. номер: s_156

14,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Балсам за коса с магарешко мляко

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types 200 ml

БАЛСАМ ЗА КОСА С МАГАРЕШКО МЛЯКО

  • Съдържа органични и сертифицирани натурални съставки
  • Без парабени и химични съставки
  • Не съдържа алергенни аромати
  • Не е тестван върху животни
  • 96 % Натурален състав


Когато говорим за балсам с „универсално“ въздействие върху различните типове коса, със сигурност трябва да кажем, че съставките му са с натурален произход и реално помагат да се чувстваме по-добре и сигурни в грижата за скалпа. Разбира се, в последно време става все по-нормално той да се съчетава с подходящ шампоан, като общото въздействие от тях да бъде по-дълготрайно и полезно.  А стане ли дума за въздействие, няма как да не споменем Магарешкото мляко. Върху косата ни този продукт има буквално  „възраждащ“ ефект. Анти –ейдж ефектът се допълва с хидратирането на епидермалните клетки на скалпа, заздравяване на основата на косъма и придаване на обем и жизненост на цялата коса. Само след краткотрайна употреба тя връща загубената  си еластичност, краищата стават ярки и блестящи. Независимо от типа – мазна или суха.

Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types е чудесен избор за вас, независимо от типа коса. Витамините в него - А, В1, В2, В6, С, D и E участват активно във регенерационните и антиоксидантни процеси на епидермалните клетки. Което означава, че косата ви не само ще изглежда добре, тя РЕАЛНО ще бъде жизнена. За да увеличите ефекта от този балсам, комбинирайте го с шампоана за коса на Olivolio. В него също основната съставка е Магарешкото мляко. Скалпът е едно от най-чувствителните места на главата и затова изисква по-специално отношение и деликатна грижа. Такава, каквато може да даде именно Olivolio Donkey Milk Conditioner All Hair Types


Продуктът е произведен в Гърция

200 ml / 6.8 fl.oz.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: