Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Olivolio Donkey Milk Face - Neck & Decollete Cream 50 ml

Кат. номер: s_157

35,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Крем за лице, шия и деколте с магарешко мляко

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Olivolio Donkey Milk Face - Neck & Decollete Cream 50 ml

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ С МАГАРЕШКО МЛЯКО

  • Дерматологично тестван продукт
  • Без парабени и химични съставки
  • Не съдържа алергенни аромати
  • Не е тестван върху животни
  • 93 % Натурален състав


Не предизвиква алергии, подобрява общото състояние на организма и потиска процеса на стареене на кожата - списъкът с полезните свойства на магарешкото мляко е наистина впечатляващ. За влиянието му върху опазване на здравето говори самият Хипократ. Известният лекар препоръчвал прием на топло мляко при проблеми с черния дроб, както и масажи на цялото тяло. Въздействието му е особено полезно в студените дни и през есенно зимния сезон, защото притежава отлични свойства да хидратира и предпазва кожата на лицето и шията. През летните месеци, когато дрехите са по-отворени и са изложени на слънце и вятър, магарешкото мляко е незаменимо защитно средство за откритите места. Лизозимът в него е истинска бариера за размножаването на бактериите и се явява основна причина за повишаване на имунитета ни. А това е от особена важност за нас, особено в „грипните“ седмици.

Магарешкото мляко има в състава си ензими, които изключително ефикасно се борят с вредните последици от натрупването на масни молекули в депа по кожата. Което от своя страна означава, че използването му под формата на крем за лице, шия и деколте ще бъдат предпазени. Не по повече - последните изследвания показват, че ефектът от него е и върху заболявания като псориазис и акне.

Olivolio Donkey Milk Face - Neck  & Decollete е натурален продукт за лице, шия и деколте, в чийто състав са над 95% натурални компоненти. Кремът е подходящ за всякакъв тип кожа.


Продуктът е произведен в Гърция

50 ml / 1.7 fl.oz.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: