Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Течен крем Olivolio Donkey Milk Hand Cream Soap

Кат. номер: s_160

14,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Течен крем – сапун за ръце с магарешко мляко

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Olivolio Donkey Milk Hand Cream Soap 300 ml

ТЕЧЕН КРЕМ – САПУН ЗА РЪЦЕ С МАГАРЕШКО МЛЯКО

  • Съдържа органични и сертифицирани натурални съставки
  • Без парабени и химични съставки
  • Не съдържа алергенни аромати
  • Не е тестван върху животниТечният крем – сапун за ръце с Магарешко Мляко е истинска грижа за вашите ръце. Хидратиращият ефект, който се съдържа в него действа изключително освежаващо на по-грубата кожа на ръцете. Още от първото измиване ще усетите хидратиращото и омекотяващо въздействие, но това далеч не е всичко. Освен подхранващата функция на Магарешкото мляко, ръцете ви ще са защитени от шокови температурни разлики като горещо или ледено студено време. Всички знаем как подобни екстремални амплитуди изсушават ръцете ни, създавайки ефекта на „пергаментовата“ кожа. Допълнителен негативен фактор могат да са изкуствено създадени химикали, които при допир да увредят чувствителния епидермис. Течният крем – сапун за ръце на Olivolio ви дава естествената защита, от която се нуждаете. Тъй като в него се съдържат витамини А, В1, В2, В6, С, D и E, кожата на ръцете ви ще запази влажността си много по-дълго време, ще е здрава и еластична.

Стареенето на кожата е признак за намаляващ интензитет на хидратиращите процеси в организма на клетъчно ниво. За съжаление, признаците за това са в най-видимата ѝ част – лицето и врата, ръцете. Тези места изискват по-специално обгрижване. Натуралният състав на този крем позволява дори на тези, които са със суха или „люспеста“ кожа, да ползват без притеснение течния сапун от Магарешко мляко. Благодарение на краткосрочната и дългосрочна хидратация, която предлага той, можете да кажете сбогом на дискомфорта на кожата на своите ръце!


Продуктът е произведен в Гърция

300 ml / 10.14 fl.oz.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: