Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Шампоан за коса Olivolio Shampoo Color Protection

Кат. номер: s_141

14,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Шампоан с екстракт от зехтин за защита на цвета

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Olivolio Shampoo Color Protection 200 ml

ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕХТИН ЗА БОЯДИСАНА КОСА    

  • Съдържа органични и сертифицирани натурални съставки
  • Без парабени и химични съставки
  • Не е тестван върху животни
  • 84 % Натурален състав

Сред много дами битува мнението, че след като боядисат веднъж косата си тя завинаги загубва своите естествени качества като жизненост, здравина или обем. Доскоро това може бие било факт, но вече има професионални козметични продукти, насочени към поддръжка именно на третирани коси.

Прочистването шампоан за боядисана коса на основата на екологично придобит зехтин, обогатен с витамини и ценни съставки, е почти професионална грижа за нашата вече боядисана коса. Всички компоненти от тази група: полифеноли, танини, хидратанти и антиоксидантни изпълняват различни функции, но като цяло тяхното въздействие е насочено към заздравяване на основата на косъм и възвръщане на естествения натурален блясък. Независимо, че вече обработката по химичен път до голяма степен е намалила природно дадения обем и еластичност. Olivolio Shampoo Color Protection всъщност „помага“ на самия цвят, като го прави много по-наситен и бляскав. При редовно третиране с този шампоан, ефектът може да продължи много повече от 4-5 седмици, тоест единственият ви проблем вече е е да следите кога се появяват корените с естествен цвят. Негативният ефект от химикалите в боите също е неутрализиран в огромна степен от уникалните подхранващи свойства на зехтина


Метод на приложение:

Малко количество шампоан трябва да се нанася върху влажна коса и да се масажира, докато се образува пяна. Оставете шампоана на косата 2-3 минути, след което изплакнете. Ако е необходимо, прилагайте шампоана многократно, масажирайте косата и изплакнете обилно.


Продуктът е произведен в Гърция

200 ml / 6,8fl.oz.


Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: