Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Ексфолиант за тяло Olivolio Shower Body Scrub

Кат. номер: s_138

15,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Ексфолиант за тяло с екстракт от зехтин

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Olivolio Shower Body Scrub 250 ml

ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕХТИН

  • Съдържа органични и сертифицирани натурални съставки
  • Без парабени и химични съставки
  • Не е тестван върху животни
  • 86 % Натурален съставКак действат ексфолиантите навярно знаем всички. Премахването на повърхностния слой мъртви епидермални клетки е в основата на повторното и по-интензивно производство на колаген, възобновяват се хидратиращите процеси, цялостното усещане е за подмладена кожа. За постигане на по-добър ефект се препоръчва използването на продукти, съдържащи значителен процент сол или захар, поради тяхната естествена зърнеста структура. Разбира се, по-фината кожа на лицето изисква и ползването на значително по-деликатни като третиране съставки. Все пак тези тип процедури са най-подходящи за мазен тип кожа

Като цяло ексфолиантите са полезни за епидермиса на човешкото тяло, но ако сме с по-суха кожа, този процес може да доведе до раздразнения и сърбежи. Затова при избора на правилния козметичен продукт винаги обръщайте специално внимание на съставките.

Olivolio Shower Body Scrub е сред най-добрите преложения на пазара! Той е създаден с основа с зехтин екстра върджин и това го прави подходящ за всякакъв тип кожа. Ползвайки го по време на къпане, ние ще доставим на своите клетки доза енергия и свежест, като в същото време отмиваме вече умъртвения епидермален слой. Порите се отпушват, а като добавим и разширяването им от парата, получаваме истинска база за своята нова и млада кожа. Усещането е наистина несравнимо!

Има ли препоръчителна дозировка за Olivolio Shower Body Scrub?  Неговите чудесни абсорбиращи качества позволяват с малко количество от шампоана да покриете значителна част от тялото.  Това е продукт, който е съвсметим с всички типове кожа.


Продуктът е произведен в Гърция

250 ml / 8,45 fl.oz.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: