Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Ортопедична възглавница Green Fabric

Кат. номер: ab-s_125

29,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Възглавница с ортопедичен профил и ароматерапевтичен ефект

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Ортопедична възглавница Lavanda Ocean е създадена по нова технология от висококачествени микрофазерни топчета от полиуретанова пяна, които се моделират по S- образната извивка на гръбначния стълб.

С ортопедичните си свойства Възглавницата Lavanda Ocean придържа врата и главата в правилната им позиция.

Калъфът на възглавницата е от капитониран плат, образуващ микровъзглавнички с аромат на лавандула за аромотерапия по време на съня. Микровъзглавничките в плата образуват хиляди въздушни камери на плата с екстракт от Лавандула които отделят успокояващ аромат при всеки допир на тялото с възглавницата. Ароматът спомага да се отпуснете и да се насладите на спокоен и здравословен сън.

  • Подходяща е за хора, страдащи от алергии.
  • Подходяща за хора, които спят по гръб, настрани или по корем.

Характеристики:

  • Размер 40/60 см или 50/70 см
  • Луксозна и деликатна към кожата калъфка, изработена от полиестерен плат лавандула
  • Пълнеж от микрофазерни топчета от полиуретанова пяна или с цяло ядро

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: