Меню
02 437 38 93
Поръчай по телефона
 • Безплатна доставка над 150 лева
 •  14 дневен срок право на връщане
 • Лизинг

Франчайз условия

ФРАНЧАЙЗ УСЛОВИЯ


Нашият TV Boutique франчайз модел е подходящ за франчайз партньори с различен опит. Ако се интересувате от нашия франчайз, имате три начина да го направите.


 1. Единичен франчайз магазин
  Това е нашият класически модел за франчайз, който е идеален за всеки, който се интересува от стартирането на кариера като собственик на бизнес. Чрез тази опция ви предоставяме възможност да отворите един магазин, като ви научим на бизнес. Това е само началото – след първия може да дойде и втори!

 2. Франчайз за няколко магазина
  Тази подход е предназначен за хора с голям опит в продажбите на дребно и мениджмънта. Тази възможност за отваряне на няколко магазина определено не е за всеки, но е чудесен начин за бързо реализиране на вашите по-големи бизнес амбиции.

 3. Трансформация на съществуващ магазин
  Тази програма е предназначена за настоящи собственици на магазини, които харесват идеята да използват мощта на TV Boutique. Ако притежавате магазин и сте заинтересовани да създадете бизнес на високо ниво под бранда TV Boutique, тази програма е за вас.


Нашите франчайз условия са едни от най-рентабилните на пазара в България, съотнесени към срока за възвръщане на инвестицията.


Първоначална такса - 6 000 лв.

Месечна такса - 7% от оборота на обекта, но не по-малко от 1000 лв.

Допълнителна инвестиция за изграждане на магазина - От 30 000 лв. без ДДС

Срок на договора - 5 години


Какво чакате още? Включете се в семейството на TV Boutique и отворете още утре ваш собствен магазин на един от лидерите в България в областта на телешопинга!