Меню
02 437 38 93
Поръчай по телефона
  • Безплатна доставка над 150 лева
  •  14 дневен срок право на връщане
  • Лизинг

Стани партньор

Кои сме ние?

Скайшоп България, чрез бранда TV Boutique, е една от най-бързо развиващите се компании за телешопинг в България. Ние предлагаме на всички наши клиенти ексклузивни за страната продукти от световноизвестни марки и производители. А на всички наши партньори предоставяме възможността да развият собствен магазин на основата на бранд с голяма разпознаваемост, широк асортимент от продукти и изключително обхватна реклама, включително телевизионно присъствие в един от водещите национални канали в България.


Историята на TV Boutique

Когато изберете да станете франчайз партньор на TV Boutique, вие получавате бранд с над 35 години история в бранша. Идеята за разработването на водеща компания за телешопинг се е зародила в Гърция през 90-те години. През 2003 година стъпихме и на българския пазар. Само след 4 години успяхме да увеличим държавите на обхват и TV Boutique достигна и до румънския пазар.

Определено развитието ни премина много турболентно, като за период от 4 години управлявахме и собствен телевизионен канал за телешопинг. След 2010 година осъзнахме, че това не е достатъчно за да достигнем до нашата аудитория и се кооперирахме с една от най-големите медии в България. В момента, ние разполагаме с ефирно време в национална телевизия – нещо, с което малко компании за телешопинг в страната разполагат.


Какво предлагаме на всички наши франчайзополучатели?

Франчайз веригата на TV Boutique предлага на всички партньори възможността да изградят успешен самостоятелен бизнес, с ниска инвестиция и изключително бърза възвръщаемост. Освен разпознаваемост в телевизионното и интернет пространство, ние предоставяме на всички франчайзополучатели обучение на световно ниво. Ще ви научим на спецификите на нашите продукти, тънкостите на продажбите и работа с всеки необходим за работния процес софтуер. Предвидили сме и периодични обучения за надграждане на уменията и подобряване на вашия бизнес.

 

Ние ви предлагаме бизнес в сфера, в която няма толкова много конкуренти на пазара. Това може да ви гарантира бързо укрепване на аудиторията и увеличаване на печалбата ви. Магазините на TV Boutique събират на 1 място много и различни продукти от разнообразни категории, които привличат на едно място всякакви групи от хора.


Като наш партньор, вие ще получите непрестанна маркетинг подкрепа, както в телевизионна реклама, така и с билборди, реклами в печатни издания, онлайн реклама и много други.

 

За франчайзополучателите на бранда TV Boutique сме предвидили още и допълнителни мотивационни схеми, които да подпомогнат на развитието на бизнеса. А за първите партньори, с които ще сключим франчайзинг договор, имаме и допълнителни привилегии, за които ще ви разкажем, когато се срещнем!

 

Какво чакате още? Включете се в семейството на TV Boutique и отворете още утре ваш собствен магазин на един от лидерите в България в областта на телешопинга!


Можете да се свържете с нас: 

franchise@skyshop.bg

Радослав Сапунджиев