Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Писта Fantastic Tracks Super Loop + допълнителни 162 елемента + колички + аксесоари

Кат. номер: ab-s_282

177,80 лв.
Купи на лизинг

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Пакет писта + аксесоари

Виж пълното описание
Описание и характеристики

По местата! Готови!..Старт! 

Очаква ви най-страхотното състезателно парти!

Пакетът включва: 

Гигантска фантастична писта Fantastic Tracks Super Loop + Допълнителни 162 сглобяеми елемента за Fantastic Tracks Super Loop + Допълнителни аксесоари за Fantastic Tracks Super Loop + Допълнителни лупинг колички за състезание Fantastic Tracks Super Loop Cars

 Гигантска фантастична писта Fantastic Tracks Super Loop

Fantastic Tracks Super Loop е писта от ново поколение, най-новата и усъвършенствана писта от продуктите на Fantastic Tracks. Вече можете да променяте пистата - като форма и вид, дори по време на състезанието! С невероятната технология за свързване на модулите огъвате, завивате и местите пистата във всички посоки.

Сбъднете детските мечти със състезателната писта Fantastic Tracks Super Loop. Новото поколение включва в комплекта и две допълнителни лупинги, както и  специална кола с три LED фара.

Специалният гъвкав материал, от който са изработени модулите, дава възможност на децата да развият въображението си и да конструират пистата по различен и уникален начин всеки път. Можеш да направиш свои маршрути и след това да ги променяш бързо и лесно!

Състезанието винаги ще бъде различно! С Fantastic Tracks Super Loop можете да играете и да се състезавате както през деня, така и през нощта. Материалът на модулите не само дава възможност за разнообразие на формата на пистата, но и свети на тъмно. И за още повече забавление- състезателаната кола осветява трасето с 3 LED осветяващи фара!

В комплекта на новата писта Fantastic Tracks Super Loop са включени много нови части: мостове, места за обръщане, асансьори, кръстовища, както и прекъсвачи.

Превърнете играта в истинско професионално състезание! Fantastic Tracks Super Loop дава възможност децата ви да развият своята креативност и творческа  мисъл, да усетят силата на състезателния дух, и преди всичко, да се забавляват! Пефектният начин да замените мобилните смарт устройства и компютрите.

Защо Fantastic Tracks Super Loop е най-доброто решение за подарък на вашето дете?

 • сглобявате я за секунди, играете с часове;
 • свети в тъмното;
 • лесна за монтаж;
 • колите имат 3 осветяващи LED фара;
 • в комплекта са включени много нови части, които правят състезанието още по-забавно;
 • възможност за персонализирано сглобяване, огъване и въртене.

 

За да построите още по-голяма и неповторима Fantastic Tracks Super Loop, тук за Вас са цели 162 допълнителни огъващи, навиващи и завиващи се елемента!  

Възможностите са безкрайни!

Включи въображението си и се забавлявай от сърце с твоята Fantastic Tracks Super Loop! Забавлението на цялото семейство е гарантирано.

Включете към играта и допълнителните състезателни аксесоари от нашия специален Fantastic Tracks комплект аксесоари, както и състезателни колички от The Fantastic Tracks Cars, и направете сензационно и суперзабавно състезание! Нека играта започне сега!

 

2 цветови комбинации на състезателната кола:

 • Синя и червена
 • Зелена и синя

 

Kомплектът включва:

 • 2 бр. колички Fantastic Tracks Cars с LED светлини, специален модел за лупинги
 • Всяка кола работи с 1 батерия AA 1,5V (не е включена в комплекта)
 • Писта Fantastic Tracks Super Loop – 137 части
 • Лупинги – 2бр
 • Допълнителна състезателна кола с 3 LED фара- 1бр
 • 2 бр. обръщачи
 • 1бр. асансьор
 • 2бр. Моста
 • 162 разноцветни сглобяеми елемента за Fantastic Tracks Super Loop

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: