Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Polaryte Photocromic Sunglasses - слънчеви очила

Кат. номер: DM000617

(2 отзива)
49,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Омръзнало ти е да си слагаш и махаш очилата при промяна на светлината?

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Омръзнало ти е да си слагаш и махаш очилата при промяна на светлината? Сигурно би ти харесало при ярка светлина слънчевите ти очила да потъмняват автоматично. Или при скриването на слънцето зад облаците да станат по-светли, за да виждаш по-добре с тях.

Фотосоларните слънчеви очила Polaryte гарантират максимална адаптивност на зрението ти при всякаква осветеност. При промяна на светлината хората присвиват очи. Зениците им се свиват и разширяват. Това води да умора и напрежение на очите.

Фотосоларните стъкла на Polaryte Photochromic glasses се приспособяват към промяната на светлината и позволяват на очите ви да си почиват. С тях ще виждате по-добре, отколкото с невъоръжено око. А като включим и поляризационния филтър, който Polaryte имат в стъклата си, предимствата на тази комбинация далеч надхвърлят качествата на традиционните слънчеви очила.

Стъклата на очилата се променят в зависимост от интензитета на светлината, на която са изложени, а поляризационния филтър елиминира отблясъците от различни повърхности...

С Polaryte ще се осигурите по-добро зрение през целия си живот. Червеното ще бъде по-наситено, синьото по-дълбоко, зеленото - по-свежо, жълтото по-ярко, а яснотата и контрастът ще си остават същите.

Стъклата на Polaryte са специално направени за оптимална комбинация - яснота, контраст и цвят.

Освен това тези очила имат и модерен дизайн. Съчетават се чудесно с визията благодарение на елегантния си и изискан стил, а свръхлеките рамки подхождат на всеки тип лице.

Слънчевите очила Polaryte разсейват светлината, спират отблясъците и намаляват умората на очите. Така очите ни ще бъдат защитени.

100% UV защита!

Тъмните очила намаляват светлината, попадаща в очите, така че зеницата възприема, че е тъмно и се разширява. Ако затъмнените стъкла на слънчевите очила нямат 100% UV защита, очите ви ще са изложени на по-силно ултравиолетово лъчение, отколкото ако сте без.

В наши дни, когато продължителността на живота е по-дълга и последствията от уврежданията от слънцето се натрупват с течение на годините, е много важно да свикнете да носите фотосоларни очила, които се адаптират към осветеността и блокират на 100% ултравиолетовите лъчи. Когато светлината се промени, ще виждате по-добре и няма да напрягате и присвивате очите си. Стъклата се приспособяват към светлината и позволяват на очите ви да си почиват.

Кой се нуждае от фотохромните очила Polaryte?

  • Играчите на голф;
  • Скиорите;
  • Пилотите;
  • Шофьорите;
  • Обикновените хора, които искат да избегнат напрежението и умората на очите.

Комплектът включва:

  • 1 бр. Фотосоларни слънчеви очила Polaryte
  • 1 бр. микрофибърна кърпичка
  • 1 бр. мек предпазен калъф
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Polaryte Photocromic Sunglasses - слънчеви очила
 | 
Досега винаги съм си купувала очила от китайските магазини, след като обаче пробвах тези - никога няма да се върна към другите.
Polaryte Photocromic Sunglasses - слънчеви очила
 | 
Жена ми ми подари едни и съм много доволен. Предпазват от лъчите и са модерни!
Изпратете ни запитване: