Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Постелка за баня Hydro Wonder

Кат. номер: ab-s_267

34,90 лв.

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Постелка за баня от ново поколение

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Затворете очи и си представете как стъпвате боси по най-мекия килим в света, докато си вземате душ! Сега ги отворете и вижте как мечтата се превръща в реалност благодарение на Hydro Wonder - вълшебна постелка за баня, вана и всякакви мокри помещения.

Специалната материя на Hydro Wonder приема формата на стъпалата ви, за да се чувствате, сякаш стъпвате по облаци. Водата преминава през преплетената повърхност, без да се задържа - така няма никакъв шанс каналът да се запуши.

Hydro Wonder не се хлъзга и осигурява изключително стабилно закрепване за пода. Това прави постелката подходяща както за под душа, така и за сухите помещения около банята.

Повърхността на Hydro Wonder е мека и пухкава като памук, но в същото време - и изключително издръжлива поради неразрушимите си влакна. На практика тя е вечна! Освен това постелката е антибактериална и не задържа никакви микроби, препарати, сапуни и козметични продукти. Цветът ѝ гарантирано няма да се промени никога.

Hydro Wonder се предлага в универсален размер (60х40 см), който приляга на всяка баня или вана. Нежната материя дарява с луксозно усещане по време на душ, а изчистеният дизайн на постелката ще внесе елегантност във всяко помещение!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: