Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Pro-Line Straightener - керамична четка за изправяне на коса

Кат. номер: KK000492

Regular Price: 49,90 лв.

Special Price 39,92 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Омръзнало ти е от безкрайните часове прекарани в салони за красота само за да изправиш косата си? Косата ти е увредена и слепнала от химикали? Скъпата преса, която си купи последно не изправя косата ти хубаво?

Pro-Line Straightener е иновативна керамична четка, която завинаги ще промени начина, по който изправяш косата си! Pro-Line Straightener  се използва изключително лесно и е идеална за всеки тип коса и за всички дължини.

Пресите за изправяне и химикалите са вече част от миналото.

Pro-Line Straightener  е истинска революция в начина, по който изправяме косата си – с лекотата и удобството на една единствена четка.

Керамичните зъбчета на Pro-Line Straightener  са разположени по научно обоснован начин по цялата повърхност на четката,  така че да гарантират идеално изправена и гладка коса, без чупки, само с едно минаване. Pro-Line Straightener  разпределя топлината равномерно върху всеки косъм без да изгаря косата и скалпа, оставяйки те с професионална прическа като след фризьор.

Сега можеш да разрешеш, разплетеш и изправиш косата си с една единствена четка. Pro-Line Straightener  ти дава естествен вид, без накъсване! Tя изправя косата  бързо като я оставя здрава, блестяща и изглеждаща фантастично.

Характеристики:

  • дигитален LED дисплей
  • въртящ се на 360◦ кабел, дълъг 2.2 метра
  • температурен контрол до 230◦C
  • защитни зъбчета, които разпределят топлината равномерно
  • керамична технология
  • професионални резултати като след салон, постигнати у дома
  • идеална за всеки тип коса
  • разплита и изправя косата, докато просто я сресвате

БЕЗ „опърлен“ ефект

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: