Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Puripod - йонен пречиствател на въздуха

Кат. номер: ZD000494

Regular Price: 69,90 лв.

Special Price 39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

В днешно време все повече хора страдат от така наречените въздушни алергии. Прахта, мухълът, плесента и други дразнители само влошават състоянието и могат да доведат до по-сериозни здравословни проблеми. А представете си какво дишате в собствения си дом, където въздухът няма как постоянно да циркулира и да се обновява - според статистиката, той може да бъде с до 50% по-токсичен от този на открито!

Съществува обаче технология, благодарение на която може да дишате винаги свеж и чист въздух вкъщи. Тя използва силата на йонизацията, за да зарежда електронно вредните вещества, като по този начин ги улавя и премахва.Именно в тази технология се крие силата на Puripod - безшумен йонизиращ пречиствател, който мигновено освежава въздуха в затворени помещения - едновременно улавя замърсителите и освобождава чист въздух в стаята.

Puripod е изключително подходящ за хора с алергии и астма, както и за тези от вас, които боледуват често. Използвайки йонния пречиствател, ще елиминирате полените, прахта, алергените, дима, домакинските “аромати” и дори миризмите от домашни любимци! Вашето семейство ще бъде здраво и ще живее комфортно, дишайки чист и свеж въздух.

Йонизиращият пречиствател Puripod е практически безшумен - без вентилатори или филтри, които да се подменят. Единственото, което трябва да направите, е да включите уреда в контакта и да настроите въртящото се копче на бързо пречистване от вредни вещества. Веднага ще получите чист и свеж въздух!

Предимства на Puripod:

  • Без допълнителна поддръжка/смяна на филтри;
  • Олекотен и лесно преносим;
  • Започва да пречиства въздуха мигновено;
  • Безшумна работа;
  • Премахва замърсители, като бактерии, цигарен дим и миризми от домашни любимци, храни и готвене;
  • Подходящ за всяко помещение.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: