Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Quadrapan - мултифункционален професионален тиган

Кат. номер: ZD000495

119,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Мултифункционален професионален тиган

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Уморени сте от безкрайното миене на съдове в кухнята? Сметките за газ или електричество не са за пренепрегване, тъй като готвенето на цялостно ястие за всички в семейството изисква няколко котлона? Тенджерите и тиганите Ви заемат твърде голямо пространство в кухнята? Губите твърде много време за приготвяне на ястие по вкуса на всеки член от семейството?

Сега имаме решение на всички тези, а и много други, проблеми: Quadrapan™ Professional! Новият многофункционален тиган ви позволява да готвите 4 различни вида храна едновременно, само в един тиган.

Времето за готвене ще бъде до 4 пъти по-кратко, потреблението на енергия/газ също логично ще е до 4 пъти по-ниско. Почистването е до 4 пъти по-бързо, защото имате само един тиган. И бихте могли да спестите до 4 пъти повече ценно място в кухнята, защото това е само 1 тиган.

Приготвяйте няколко ястия за оптимално време! Вкусна, здравословна храна за цялото семейство, приготвена бързо и лесно само с един универсален тиган върху един котлон или във фурна.

Quadrapan™определено спестява много!

Каква е тайната? Quadrapan™ е специално проектиран с 4 обособени зони за готвене в 1 мултифункционален уред, така че можете да готвите 4 различни видове храна без вкусовете да се смесват. И тъй като всеки продукт се приготвя по индивидуален начин, можете да ги добавяте в отделенията по различно време, според спецификата на продукта.

4-те зони на Quadrapan™ са със специално предназначение:

  • Зона за барбекю, подходяща за печено, точно както в най-изисканите ресторанти;
  • Зона с релефни точки за задържане на оттеклата се натурална течност от продуктите и вкусно задушаване;
  • Зона с отделения за вкусни пържени яйца;
  • Плоска зона за различни зеленчуци.

 

Освен всичко това, многообразният, устойчив на надраскване Quadrapan™ притежава устойчива 5-слойна конструкция, включително професионален клас лята алуминиева сърцевина и иноксова индукционна плоча за равномерно разпределение на топлината за невероятно бързи и професионални резултати.

Сега можете да сотирате, да печете на скара, да пържите, и то само в един тиган, на един котлон. Сложете специалния капак и можете да задушавате и да готвите на пара. Дръжката му винаги е студена и се сваля и слага лесно само с натискането на един бутон като за секунда превръща вашия Quadrapan™ в тава за печене на фурна. Точно така! Quadrapan™ е специално проектиран да издържа на температура до 260C.

Благодарение на голямата му квадратна форма, 32x 32сантиметра, с Quadrapan™ можете да приготвите богато ястие за цялото семейство.

Благодарение на специалното керамично покритие „Cera-Tech“ можете да приготвите всичко това без никаква добавена мазнина. А по-малко мазнини автоматично означават по-здравословна храна! Барбекю зоната има специални каналчета, в които излишните мазнини дори ще се отцедят. А керамичното покритие е абсолютно безвредно, не съдържа познатите ни вече на всички перфлуороктанова киселина и политетрафлуоретилен, за които толкова се говори, че са в тефлона на всеки нискокачествен тиган.

Quadrapan™ може да се използва върху всеки тип печка: газова, електрическа, с керамична повърхност или индукционна.

А Как се почиства? Почистването на Quadrapan™ е буъквално като детска игра! „Cera-Tech“незалепващото покритие не позволява никаква храна да залепне. Патентования дизайн позволява и поставянето в съдомиялна машина.

Получавате:

  • Мултифункционалния професионален тиган 4-в-1 Quadrapan™;
  • Устойчив капак от закалено стъкло;
  • Ненагряващата се подвижна дръжка, с която ще го пренесете от котлона право във фурната;
  • Kнига с бързи и лесни рецепти, пълна с вкусни идеи за ежедневието, както и цялостни творчески ястия, които да приготвите във Вашия Quadrapan™;
  • 2 Х помощни дръжки за лесно повдигане, които веднага превръщат Вашия Quadrapan™ в плато за сервиране.

 

Тиганът не е просто тиган. Той е вашият партньор в кухнята. Страхотният тиган може да промени начина Ви на готвене! Quadrapan™ със сигурност е правилното решение за Вас и Вашата кухня!  

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: