Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Restform Cool Pillow - възглавница с мемори пяна и охлаждащ гел

Кат. номер: ZD0001250

59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Спокойният сън е предпоставка за ползотворен ден!

Възглавница с мемори пяна и горен слой охлаждащ гел, който осигурява перфектната температура в областта на главата през цялата нощ.

Благодарение на уникалния дизайн на възглавницата Restform Cool Pillow, главата, врата и шията винаги ще бъдат в удобна позиция и приятно освежени, и най-накрая ще можете да се насладите на спокоен сън, без да се събуждате, за да я намествате или обръщате, защото е прекалено затоплена.

С възглавницата Resform Cool Pillow ще се почувствате освежени и отпочинали, благодарение на постоянния охлаждащ ефект и опората, която предлага на врата и гръбначния стълб.

  • Охлаждащ гел, осигуряващ комфорт през цялата нощ
  • Мемори пяна – поддържа правилната позиция на врата и гръбначния стълб, възвръща формата си, без да променя и изкривява с времето
  • Гарантира винаги удобна позиция
  • Осигурява пълноценна почивка
  • ПОДАРЪК – предпазен калъф, може да се сваля и пере

Размери: 50 х 30 х 9 см

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: