Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Royalty Line Juice Extractor - сокоизстисквачка

Кат. номер: ZD000634

139,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Сокоизстисквачка

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Моторът на сокоизстиквачка Royalty Line работи на бавна скорост и по този начин се извличат фибрите от плодовете.

Широката тръба позволява да изстисквате плодове и зеленчуци с различни размери.

Направете прясно изцеден сок за вашето семейство само за няколко минути!

 

Може да изстисквате сок в каната или директно във вашата чаша. За приготвянето на сок или фреш освен тази уникална сокоизтисквачка ще са ви необходими и добре узрели, здрави и пресни плодове. Винаги измивайте старателно всички плодове и зеленчуци преди да ги използвате. Сокоизтисквачката има цедка, изработена от неръждаема стомана, с която се извлича оптимално количество сок. Също така уредът притежава система за безопасност, която не позволява сокоизтисквачката да се включи, в случай че капакът не е затворен или не е сглобена правилно.

 

Сокоизстисквачка Rоyalty Line- за ден изпълнен със здраве и енергия!

 

Характеристики:

  • Мощност на мотора: 850W
  • Захранване - 220- 240V
  • 2 скорости
  • 2 нива на защита
  • Материал: неръждаема стомана и пластмаса
  • Подвижен филтър за лесно почистване
  • Вместимост на каната- 600 мл.
  • Капацитет на контейнера за отпадъци- 1,4 л.
  • Ниска консумация на енергия
  • Защита от прегряване

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: