SensiLight Mini 50 - система за перманентно обезкосмяване у дома

В наличност
SKU
KK000508
119,00 лв.
107,10 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Иновативна RPL система за перманентно обезкосмяване у дома

Насладете се на копринена кожа! Нежеланото окосмяване – ПРЕМАХНАТО, ЗАВИНАГИ! 

БЕЗ постоянна смяна на консумативи, без болка и дискомфорт! У дома!

Системите SensiLight™ Mini използват най-модерната технология за перманентно премахване на нежеланото окосмяване – у дома. Забравете за скъпите процедури в салоните. SensiLight™ Mini е най-съвременната компактна система за домашно отстраняване на нежелано окосмяване чрез фотоимпулси.

Изберете Вашата система за перманентно обезкосмяване - SensiLight™ Mini 50 или SensiLight™ Mini 100. Разликата е единствено в броя импулси, единият модел е с 50 000 импулса живот, а другият със 100 000 импулса. Ефективността е еднаква и винаги безкомпромисна!

Клинично доказаната патентована технология RPL изпреварва стъпка напред широко известната IPL технология, като включва уникални сензори, които непрекъснато реагират на специфичните нужди на вашата кожа с всеки един импулс. SensiLight™ Mini е идеалното решение за постигане на копринено гладка кожа в проблемните за вас зони.

Лампата с голям капацитет може да генерира до 50 000 или 100 000 импулса ( в зависимост кой модел сте избрали), което означава, че практически никога няма да се наложи подмяна на консумативи.

КАКВО Е RPL™ (Реагиращата пулсираща светлина)?

Учени открили, че определени дължини на вълните на бързо премигваща светлина разбиват структурата на индивидуалните космени фоликули. Светлината стига чак до корена, разрушава фоликула и най-хубавото - предотвратява повторен растеж. Реагиращата пулсираща светлина на SensiLight™ Mini или RPL™, пренася това откритие в изключително леко, компактно, ръчно устройство за обезкосмяване и осигурява безопасни, безболезнени и трайни резултати. Непрекъсната RPL технология на SensiLight™ Mini гарантира, че няма да чакате между пулсациите. Можете да покриете големи зони за по-малко време, без да се налага да чакате между всяка пулсация. Технологията RPL™ изпраща светлинен импулс по фоликула до корена и предотвратява повторен растеж на косъма, точно както при професионалните процедури.

Сбогом на болезнената кола маска, постоянното бръснене и скъпите процедури.

Какви са предимствата на SensiLight™ Mini?

  • Достъпност – трайно обезкосмяване, без да плащате скъпи салонни процедури!
  • Ефективност - Клинично тествана и доказана технология
  • Безопасност - Разширен механизъм за двойна безопасност
  • Чувствителност - Реагира на индивидуалното състояние на кожата ви
  • 50 000 импулса - не се изисква подмяна на лампата
  • Идеален за фокусирано третиране на зони
  • Проектиран за лесен достъп до труднодостъпните части на тялото ви
  • Бърз и безболезнен метод за трайно обезкосмяване  

SensiLight™ Mini разполага с компактен, ергономичен дизайн и три енергийни нива, което ви позволява да се наслаждавате на мека и по-гладка кожа бързо и безболезнено в уюта на вашия дом.

Със SensiLight™ Mini, изключителната технология Sensica RPL (реагираща пулсираща светлина) надгражда доказаните резултати от IPL на съвсем ново ниво. Набор от уникални сензори непрекъснато реагира на индивидуалните нужди на вашата кожа с всеки импулс, осигурявайки експертна прецизност.

SensiLight™ Mini има два режима на работа: автоматичен импулсен режим за третиране на по-големи участъци от тялото ви (например долни крака) или режим на задействане за фокусиран импулсен режим за по-малки и труднодостъпни места (като подмишниците и бикини зоната).

KОЙ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА sensiLight Mini?

Ефективността на RPL технологията се оценява лесно като се използва официална скала, наречена Fitzpatrick, включваща набор от дерматологични инструменти и характеристики. Тази международна скала категоризира всички различни видове кожа на човека, в зависимост от реакционната светлина. Ако тонът на кожата ви съвпада с класификациите от 1 до 5 в скалата на Fitzpatrick, SensiLight ще бъде Вашата ефективна система за премахване на нежеланото обезкосмяване.

С Вашия SensiLight™ Mini пестите пари и се наслаждавате на копринено гладка кожа.

SensiLight™ Mini разполага с компактен, ергономичен дизайн и три енергийни нива, което ви позволява да се наслаждавате на мека и по-гладка кожа бързо и безболезнено в уюта на вашия дом.

Със SensiLight™ Mini, изключителната технология Sensica RPL (реагираща пулсираща светлина) надгражда доказаните резултати от IPL на съвсем ново ниво. Набор от уникални сензори непрекъснато реагира на индивидуалните нужди на вашата кожа с всеки импулс, осигурявайки експертна прецизност.

SensiLight™ Mini има два режима на работа: автоматичен импулсен режим за третиране на по-големи участъци от тялото Ви (например долни крака) или режим на задействане за фокусиран импулсен режим за по-малки и труднодостъпни места (като подмишниците и бикини зоната).

Напишете вашето мнение
Оценете: SensiLight Mini 50 - система за перманентно обезкосмяване у дома

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също