Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

SensiLight Mini 50 - система за перманентно обезкосмяване у дома

Кат. номер: KK000508

Regular Price: 249,00 лв.

Special Price 159,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Оферта за GoldStar клиенти 209.00 лв 

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Ако закупите клубна карта GoldStar, можете да вземете SensiLight Mini 50 - система за перманентно обезкосмяване у дома само за 209.00 лв

Отстъпката ще бъде начислена при потвърждение на поръчката от отдел "Обслужване на клиенти" на Telestar.

Може да научите повече за нашата GoldStar програма ТУК 

Иновативна RPL система за перманентно обезкосмяване у дома

Насладете се на копринена кожа! Нежеланото окосмяване – ПРЕМАХНАТО, ЗАВИНАГИ! 

БЕЗ постоянна смяна на консумативи, без болка и дискомфорт! У дома!

Системите SensiLight™ Mini използват най-модерната технология за перманентно премахване на нежеланото окосмяване – у дома. Забравете за скъпите процедури в салоните. SensiLight™ Mini е най-съвременната компактна система за домашно отстраняване на нежелано окосмяване чрез фотоимпулси.

Изберете Вашата система за перманентно обезкосмяване - SensiLight™ Mini 50 или SensiLight™ Mini 100. Разликата е единствено в броя импулси, единият модел е с 50 000 импулса живот, а другият със 100 000 импулса. Ефективността е еднаква и винаги безкопромисна!

Клинично доказаната патентована технология RPL изпреварва стъпка напред широко известната IPL технология, като включва уникални сензори, които непрекъснато реагират на специфичните нужди на вашата кожа с всеки един импулс. SensiLight™ Mini е идеалното решение за постигане на копринено гладка кожа в проблемните за вас зони.

Лампата с голям капацитет може да генерира до 50 000 или 100 000 импулса ( в зависимост кой модел сте избрали), което означава, че практически никога няма да се наложи подмяна на консумативи.

КАКВО Е RPL™ (Реагиращата пулсираща светлина)?

Учени открили, че определени дължини на вълните на бързо премигваща светлина разбиват структурата на индивидуалните космени фоликули. Светлината стига чак до корена, разрушава фоликула и най-хубавото - предотвратява повторен растеж. Реагиращата пулсираща светлина на SensiLight™ Mini или RPL™, пренася това откритие в изключително леко, компактно, ръчно устройство за обезкосмяване и осигурява безопасни, безболезнени и трайни резултати. Непрекъсната RPL технология на SensiLight™ Mini гарантира, че няма да чакате между пулсациите. Можете да покриете големи зони за по-малко време, без да се налага да чакате между всяка пулсация. Технологията RPL™ изпраща светлинен импулс по фоликула до корена и предотвратява повторен растеж на косъма, точно както при професионалните процедури.

 

 

Сбогом на болезнената кола маска, постоянното бръснене и скъпите процедури.

 

Какви са предимствата на SensiLight™ Mini?

  • Достъпност – трайно обезкосмяване, без да плащате скъпи салонни процедури!
  • Ефективност - Клинично тествана и доказана технология
  • Безопасност - Разширен механизъм за двойна безопасност
  • Чувствителност - Реагира на индивидуалното състояние на кожата ви
  • 50 000 импулса - не се изисква подмяна на лампата
  • Идеален за фокусирано третиране на зони
  • Проектиран за лесен достъп до труднодостъпните части на тялото ви
  • Бърз и безболезнен метод за трайно обезкосмяване  

SensiLight™ Mini разполага с компактен, ергономичен дизайн и три енергийни нива, което ви позволява да се наслаждавате на мека и по-гладка кожа бързо и безболезнено в уюта на вашия дом.

Със SensiLight™ Mini, изключителната технология Sensica RPL (реагираща пулсираща светлина) надгражда доказаните резултати от IPL на съвсем ново ниво. Набор от уникални сензори непрекъснато реагира на индивидуалните нужди на вашата кожа с всеки импулс, осигурявайки експертна прецизност.

SensiLight™ Mini има два режима на работа: автоматичен импулсен режим за третиране на по-големи участъци от тялото ви (например долни крака) или режим на задействане за фокусиран импулсен режим за по-малки и труднодостъпни места (като подмишниците и бикини зоната).

KОЙ МОЖЕ ДА ИЗПОЛЗВА sensiLight Mini?

Ефективността на RPL технологията се оценява лесно като се използва официална скала, наречена Fitzpatrick, включваща набор от дерматологични инструменти и характеристики. Тази международна скала категоризира всички различни видове кожа на човека, в зависимост от реакционната светлина. Ако тонът на кожата ви съвпада с класификациите от 1 до 5 в скалата на Fitzpatrick, SensiLight ще бъде Вашата ефективна система за премахване на нежеланото обезкосмяване.

С Вашия SensiLight™ Mini пестите пари и се наслаждавате на копринено гладка кожа.

SensiLight™ Mini разполага с компактен, ергономичен дизайн и три енергийни нива, което ви позволява да се наслаждавате на мека и по-гладка кожа бързо и безболезнено в уюта на вашия дом.

Със SensiLight™ Mini, изключителната технология Sensica RPL (реагираща пулсираща светлина) надгражда доказаните резултати от IPL на съвсем ново ниво. Набор от уникални сензори непрекъснато реагира на индивидуалните нужди на вашата кожа с всеки импулс, осигурявайки експертна прецизност.

SensiLight™ Mini има два режима на работа: автоматичен импулсен режим за третиране на по-големи участъци от тялото Ви (например долни крака) или режим на задействане за фокусиран импулсен режим за по-малки и труднодостъпни места (като подмишниците и бикини зоната).

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Последно разглеждани:
Изпратете ни запитване: