Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Seren Toaster Cover Red - магнитен капак

Кат. номер: ZD000512

Regular Price: 19,90 лв.

Special Price 13,93 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Стилен и практичен аксесоар за Вашия тостер

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Стилен и практичен аксесоар за Вашия тостер Seren -различни цветове магнитни капаци, които ще му предадат  красив и стилен вид. Сега имате възмжността дасъчетаете Вашият тостер Seren с цвета на Вашата кухня или с цвета на всичкиуреди на кухненския Ви плот.

Магнитните капаци могат да се използват и за удобни подноси за храната,която сте приготвили с Вашия тостер Seren.

Практични, стилни и удобни,  това са магнитните капаци за Seren Toaster.

Налични в следните цветове:

  • кремав
  • черен
  • червен
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: