Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Stop Gray Hair

Кат. номер: ab-s_58

39,90 лв.

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Серум за възстановяване естествения цвят на косата

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Косата Ви е започнала да побелява много рано? Толкова е изтощена и  увредена от непрестанното боядисване?

БЕЗ ПОВЕЧЕ ПОСИВЕЛИ И ПОБЕЛЕЛИ КОСИ! БЕЗ ПОВЕЧЕ ЗАБЛУЖДАВАЩО БОЯДИСВАНЕ!

Със Stop Gray Hair ще забравите за побелелите косми и изкуствените химични бои!

Само няколко капчици Stop Gray Hair, нанесени с леки масажни движения върху скалпа ежедневно и посивелите и побелели коси ще бъдат заменени с Вашия естествен цвят в процеса на израстване на косата Ви.

Stop Gray Hair  е серум за коса без лекарства и химически съставки. Основна съставка във формулата му е псевдо ензима каталаза, който научно доказано се справя с белите коси. Този серум действа като "разбива" водородния прекис и други свободни радикали, известни като основни причинители на белите коси, защото унищожават меланина (естествената пигментация на косата Ви).

В здравата коса има достатъчно ензими каталаза и меланин. Междувременно, абсорбацията на меланин от косата е възпрепядствана от генерирания водороден прекис. Ензима каталаза пробива през него и позволява възстановянето на меланина в косата. Но липсата на каталаза  води до прогресивна загуба на цвета на косата.

Със Stop Gray Hair, побелелите коси остават в миналото - лесно, бързо и икономично. Това е патентован италиански продукт, подоходящ за всички видове и всякакъв цвят, който гарантирано и постепенно въстановява естествения цвят на косата, без този процес да бъде забелязан от хората около Вас.

ВНИМАНИЕ: Този продукт не боядисва косата. Stop Gray Hair  въстановява естествения цвят чрез нов революционен метод, базиран върху Вашия естествен цвят на косата.

НАНАСЯНЕ: приложете няколко капки от смесения разтвор върху желаната област от скалпа и след това масажирайте, докато се абсорбира (използвайте по-голямо количество от продукта само в случаи на много изсветляла коса). За постигане на резултат, използвайте продукта всеки ден до възстановяване на естествения цвят, а след това продължете веднъж седмично. Видими резултати се постигат след 2-3 седмична употреба, а цялостни след 6 месеца. Продуктът е подходящ за побелели/посивели косми по цялото тяло. Когато постигнете желаните резултати и белите коси изчезнат, продължете да поддържате естествения си цвят като нанасяте продукта веднъж седмично.

Клинични изследвания на университета Ферера в Италия потвърждават, че Stop Gray Hair действа ефективно и може да се използва безопасно върху всички окосмени части на тялото без никакви странични ефекти.

Постигането на драматична промяна в живота Ви никога не е било по-лесно! Това са мъже и жени, нанасяли Stop Gray Hair, както е посочено от производителите и при всички тях се вижда впечатляващата разлика преди и след употребата на продукта.

Спрете да се притеснявате за начина, по който изглеждате и вземете решението да изглеждате с години по-млади! Променете вида и самочувствието си само с няколко капки Stop Gray Hair ежедневно, идеален както за жени, така и за мъже.

Продукт произведен в Италия!

Само сега имате възможността да поръчате втори комплект Stop Gray Hair за Ваш близък или приятел, с отстъпка, на промoционалната цена от 29,90 лв. Пазарувайте разумно и си спестете пари!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: