Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Система за редуциране на телесното тегло и стреса ZeroDiet

Кат. номер: ab-s_260

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 48,30 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Mетод за отслабване, действащ на нервната система.

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Мечтаното тегло вече е реалност!

Без диети!

Без глад!

ZeroDiet е революционен нов и вълнуващ метод за отслабване, действащ директно на нервната система на организма чрез малък биомагнит, който се поставя на трагуса на ухото. Използвайки аурикуларна терапия и акупресура, системата е разработена за редуциране на телесната маса като действа директно върху мозъка и нервните окончания . За разлика от други системи за отслабване, използването на Zerodiet биомагнити не изисква приема на хапчета или течности, посещаване на смущаващи клиники за отслабване или спазване на гладуващи режими. Може да се използва самостоятелно или паралелно с всякакъв друг хранителен режим, за да се намали телесното тегло.

Натискът от биомагнитите стимулира невротрансмитерите, които изпращат съобщения до мозъка, за да освободят ендорфини, които намаляват желанието за храна. След като изядете малко количество от храната, получавате чувство на заситеност и усещате дискомфорт при поемането на повече храна. Това ви кара да ядете по-малко, без да се налага да гладувате. Невероятно ефективна техника за отслабване, която е преминала клинични изпитания.

Има два начина да използвате продукта според Вашия начин на живот, нужди или лични предпочитания. И в двата случая неговата ефективност е еднаква.

1. Вариант 1 - поставете биомагнитите 4 пъти на ден за половин час между храненията

2. Вариант 2 – поставете биомагнитите 15 минути преди основните ястия (обяд и вечеря или сутрин, ако имате навика да закусвате) и ги оставете на ухото през целия период на хранене и 15 минути след това.

Характеристики:

  • Хипоалергичен
  • Без странични ефекти и противопоказания
  • Изключително важна помощ за контрол на апетита
  • Не е необходимо да спазвате изтощителен хранителен режим
  • 2 в 1 намаляваща теглото и антистрес терапия
  • Тайната на дългосрочното регулиране на теглото е да възстановим нашето тяло и да предотвратим желанието за храна, излишна за нашите нужди. Модерните диети с йо- йо ефект са  ефективни временно, но нямат трайна стойност, защото изискват твърде много лишения - както хранителни,  така и финансови.
  • Системата Zerodiet действа непрекъснато, използвайки биомагнити, които Ви помагат да поддържате желаното тегло безкрайно, без допълнителни разходи или дискомфорт.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: