Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Spray Secure - спрей за запълване

Кат. номер: ZD000537

29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Спрей за запълване

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Тъкмо приключихте с поредния ремонт, а вече ви изненада нов теч?

Независимо дали живеете в къща, панелен или тухлен апартамент, подобни ситуации са неочаквани и често причиняват скъпи щети - ако направите калкулация на труда на майстора и цените на материалите, крайната сметка може да възлезе и на четирицифрена сума!

Няма как да предвидите тези неприятни аварии, но вече има лесен начин да ги стопирате.

Решението се нарича Spray Secure - продукт, с помощта на който ще овладеете стихията на водата, предпазвайки както дома, така и бюджета си от течове! Spray Secure е най-новият и лесен метод за бързо запълване, запечатване и спиране на всякакви течове. Едно бързо впръскване и продуктът незабавно запълва пукнатини и дупки, като спира дори най-сериозните “бели”, които водата причинява.Благодарение на Spray Secure може да запушите пукнатина, да поправите течащ покрив или улук и да спрете всеки вид теч, като пестите време и пари. Идеален е за всякакви ремонти, осигурявайки лесно запълване и уплътняване.

Тайната на Spray Secure се крие в уникалната формула, която буквално представлява течна гума в кутия. Мощният поток прониква дълбоко, за да създаде гъвкава бариера, която е напълно водоустойчива. Изключително издръжливото гумирано покритие не се влияе от атмосферните условия и издържа на всякакви температури, независимо от влажността. По тази причина спреят е перфектен за поправка както на покриви, така и на сутеренни течове.

Spray Secure ще бъде ваш пръв помощник и при теч под климатичната инсталация или около напуканите прозорци. Идеален е също така за капандури, уреди, каравани и други съоръжения.

Характеристики на Spray Secure:

• Нетно съдържание: 426 мл / 291 г;

• Произведен в САЩ.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: