Starlyf Birdsong Clock - стенен часовник

В наличност
SKU
ZD0001933
39,90 лв. 49,90 лв.
(-20%)
37,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

-20%

Поканете дивата природа вкъщи и се насладете на невероятният звук на пеещи птички!

Starlyf Birdsong Clock е истинско, музикално изживяване. Всеки кръгъл час ще ви доближава до природата и нейните красиви звуци, без да ставате от дивана.

  • Полъх на истинска природа

Всеки час е различна птица и пеене, характерно за нея. Пернатите приятели споделят песните си, за да отбележат определено време. След кратко време няма да ви се налага да гледате часовника, за да разберете колко е часът. Това е идеалният начин да следите времето по невероятен начин.

  • Уникален звук на пеещи птици 12 звука

Благодарение на този часовник не само децата ще се научат да разпознават герои и пеещи птици от циферблата, но и ще научат звука от пеенето на различните птици. Starlyf Birdsong Clock включва уникална компилация от звуци на следните птици: голям синигер, славей, синигер, бухал, кукумявка, чинка, червеноперка, кукумявка, горска сова, син синигер, бухал.

  • Вградена автоматична система за спящ режим

Уникалното пеене от часовника звучи през целия ден, но пеещият Starlyf Birdsong Clock няма да ви събуди през нощта. Има вградена автоматична система, която изключва звука за 8 часа. Между 22:00 и 6:00 ч часовникът автоматично спира звука  и влиза в спящ режим.

  • Релаксиращи кадри от природата

Часовникът Starlyf Birdson Clock със звуци на птици е не само забавен за разпознаване на птици. Звуците на природата са много релаксиращи, приятни и успокояващи. Доказани проучвания показват, че слушането на записи от природата може:

  • да подобри настроението
  • да намали стреса
  • да облекчи болката
  • да увеличи жизнеността

 

  • Уникален декоративен часовник

Часовникът с пеещи птици Starlyf Birdson Clock има красиви, подобрени и реалистични рисунки на птици. В комбинация с елегантен горски зелен корпус, той е страхотна, декоративна украса за всяка стая, кухня, всекидневна, спалня и детска стая. Вечният дизайн и стил го превръщат в декорация, която ще издържи изпитанието на времето.

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Starlyf Birdsong Clock - стенен часовник

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също