Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Starlyf Bump Buggies - блъскащи колички с дистанционно

Кат. номер: SH000885

89,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

ДЕЦАТА ВИ НЕ СА СЕ ЗАБАВЛЯВАЛИ ИСТИНСКИ ДОСЕГА!

Помислете... кое е по-забавно от всичко това: Колички с дистанционно, които се блъскат помежду си и шофьорите катапултират мигновено при сблъсък?!

Уникалните Starlyf Bump Buggies Ви позволяват да се изправите срещу опонента си в забавна битка между две колички с дистанционно. Това е идеалната идея за подарък за децата Ви и най-забавният начин да ги измъкнете от екраните на телефоните им.

Изпрати опонента си във въздуха и го направи на пух и прах!

Тези колички с дистанционно управление са чудесни за двама играчи (дори и повече), за да се състезават и да се блъскат един в друг! Количките са проектирани за удар със силните си предна и задна броня. Но когато блъснете опонента си в най-уязвимото място - страничните брони, пилотът изхвърча във въздуха със страшна сила и вие печелите битката!

Децата обожават да прекарват часове в битка срещу своите братя, сестри и приятели! Количките са направени от здрава и издръжлива пластмаса, но няма да повредят Вашите первази, стени или столове.

Организирайте страхотни състезания у дома и зарадвайте малчуганите!

Комплектът включва:

  • 1 x Блъскаща се количка
  • 1 x Блъскаща се количка ПОДАРЪК
  • 2 x Дистанционно управление
  • 2 x Катапултиращи пилоти
  • 1 x Инструкция

* Количките и дистанционното изискват 6 x AAA батерии и 4 x AA батерии (не са включени в комплекта)

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: