Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Starlyf Fantastic Pad XL - дъска за рисуване

Кат. номер: SH000891

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Всичко, което Вашето дете нарисува или напише, ще се освети в ярки, цветни изображения!

Осем осветяващи ефекта, които включват допълнителна многоцветна настройка и мигаща светлина

Starlyf Fantastic Pad  е фантастична светеща дъска! Това е вълшебна подложка за рисуване и писане, която забавлява децата и спомага творческото им развитие.  Дъската  разполага с осем мигащи LED светлини, за да създаде изкуство, което се осветява от различни светещи ефекти.  Просто натиснете бутона и оцветете в ярки светлини вашите рисунки. Уникалният прозрачен екран ще свети и когато приключите, просто го избършете с включената почистваща кърпа и започнете отначало. В комплекта са включени също 2бр. вендузи, така че да може да се закрепи почти навсякъде. Може да я вземете навсякъде, благодарение на включената чанта за транспорт, което я  прави чудесен спътник за пътуване.

  • ПОДАРЪК! Чантичка за съхранение и транспорт
  • ПОДАРЪК! 3 бр. двустранни маркери (6 цвята)
  • ПОДАРЪК! 30 бр. шаблони за оцветяване
  • ПОДАРЪК! Черна подложка за подсилване на светлината
  • ПОДАРЪК! Почистваща кърпичка

Работи с 3бр x  1.5 V батерии, тип AAA (не са включени в комплекта)

Подходяща за деца над 3 години

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: