Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Starlyf Fast Sew Chrome - ръчна шевна машина

Кат. номер: SH000945

Regular Price: 29,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Закачили сте панталона или полата си, и резултатът е неприятна дупка в плата?

Роклята се се скъсала в най- неподходящия момент?

Раницата на детето се е скъсала от тежките учебници?

Starlyf Fast Sew Chrome ще реши тези проблеми!

Starlyf Fast Sew Chrome е нова генерация преносими, безжични шевни машини, които могат да бъдат до вас винаги, когато имате нужда.

 • Приляга в дланта
 • Безжична
 • Приложима с различни макари
 • Поправя облеклото в движение
 • Подходяща за начинаещи и професионалисти
 • По-бързо и по-лесно от използването на игла
 • Компактен и олекотен дизайн
 • Практична и леснопреносима
 • Подходяща за повечето материи

Бъдете елегантни и представителни навсякъде, по всяко време!

Starlyf Fast Sew Chrome определено ще ви бъде от полза, ако се наложи да извършите поправка, като разшит подгъв или скъсана презрамка, докато сте в движение. Можете дори да я използвате и за да поправите скъсан  чифт панталони преди важна  среща или презентация на работното място или в училището на детето Ви.

Шевната машината Starlyf Fast Sew Chrome е добра както за опитни професионалисти, така и за начинаещи с малко опит в шиенето, включително и по-големи деца и тийнейджъри. Starlyf Fast Sew Chrome  е изключително лесна за употреба, без педали или уморително въртене на ръчки, както при големите стандартни шевни машини.  

С опростения си и практичен дизайн, шевната машина е специално проектирана за лесно и бързо шиене на всякакъв вид текстил.

Starlyf Fast Sew Chrome работи с батерии, много е лека и изключително лесна за използване.

Комплектът съдържа:

 • 1 х ръчна шевна машина
 • 2 х калерчета с конец
 • 2 х игли
 • 1 държач за макара
 • 1 х вдевачка 
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: