Starlyf Flower Mat - ролка със семена цветен микс

В наличност
SKU
SH0001697
19,90 лв.
17,91 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Практична ролка за засяване на семена с цветя с 39 вида цветя - просто развийте, поливайте и оставете да пораснат!

Превърнете дворът или градината в очарователна, цветна, красива поляна

  • Сместа от цветя включва всички едногодишни сортове, които са подходящи за опрашване от пчелите и други насекоми.)
  • Ролката е изработена от биоразградим полар, съставен от памук, в който предварително са вплетени равномерно висококачествените едногодишни и многогодишни цветни семена. Така семената няма да бъдат отнесени от вятъра, нито да се отмият от водата.
  • Ролката и памукът задържат влага, това предпазва растенията от пресъхване
  • Бироазградима – безвредна за почвата и околната среда
  • Съдържа 39 различни семена

Цветната смес включва следните разновидности: невен, метличина, жълтичка, разноцветна жълтичка, градински космос, обикновена ралица, пурпурна ехинацея, калифорнийски мак, годетия, тримесечна лаватера, обикновена луличка, едроцветен лен, нощна красавица, дамаска челебитка, вечерна иглика, полски мак, рудбекия, лечебно сапунче, армерия, мексикански невен, пурпурна детелина, латинка, обикновена циния и др.

СЪВЕТИ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ:

• Най-доброто време за сеитба обикновено е от края на март/началото на април до края на май/юни, за да могат и едногодишните цветни сортове да изпитат своя пълен цъфтеж и зрялост. По-ранна сеитба е възможна и в по-топлите южни райони.

• Семената понасят както слънчеви, така и сенчести места, стига да винаги добре напоени с вода, което в особено горещи дни може да изисква поливане до 2 пъти на ден.

• Мястото, където ще бъде засята постелката с цветни семена, трябва да бъде внимателно подготвено и трябва да се гарантира, че земята под постелката е гладка и равна. Разровете с гребло леко повърхността, за да сте сигурни, че почвата е фино ронлива – важно е постелката да е в пълен контакт с подготвената почва отдолу.

• Преди да развиете ролката, почвата отдолу трябва леко да се напои. След това разточете постелката върху напоената подпочва - ако е необходимо, временно закрепете краищата на постелката с малки камъчета при полагането им.

• След полагане поливайте постелката, за да сте сигурни, че е в пълен контакт със земята отдолу.

• Покрийте цялата постелка с около 1 см пръст и отново леко полейте. Подложката съдържа идеална и равномерна смес от цветни семена и тор - и двете започват да действат веднага след като постелката се напои и покрие с пръст за първи път.

• Особено по време на поникване през първите две седмици е важно мястото да се поддържа влажно през цялото време – затова постоянното поливане е от съществено значение за поддържане на естественото напояване.

 

Характеристики:

Дължина х ширина: 2 х 0,45 м

Биоразградима

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Starlyf Flower Mat - ролка със семена цветен микс

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също