Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Starlyf Paint Magnet- иновативна ваничка за боя

Кат. номер: s_203

49,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Ваничка, която задържа боята като метал върху магнит

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Дошло е време за освежаване на боята или латекса?

Най- доброто средство за Вас е Starlyf Paint Magnet-  невероятната иновативна ваничка, която задържа Вашата боя като метал върху магнит, дори когато е обърната надолу, така,  че да можете  да я използвате навсякъде.

                   Без капки!

                   Без разливи!

                   Без бъркотия!

Просто изливате боята вътре, разнасяте я, и сте подготвени за боядисване. Можете дори да използвате няколко цвята едновременно, защото боята се разнася толкова, колкото вие прецените върху повърхността и не се смесва

Тайната на Starlyf Paint Magnet е в ултра-абсорбиращия материал на ваничката, с хиляди преплетени микрофибри, които заключват боята, като я задържат без да се разнася. След като потопите четка или валяк, боята се задържа върху тях и я разстилате без проблем по повърхостта, която боядисвате, а не по пода или на дрехите ви.

Предимства на Starlyf Paint Magnet

  • Не позволява разливане на боя
  • Лека и удобна за употреба
  • Регулируема дръжка, която позвалява по- свободни движения

 

Дава възможност за употреба няколко цвята едновременно, без да се смесва боята.


Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: