Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Starlyf Sofa Three Seats Black - протектор за диван

Кат. номер: ZD000550

(6 отзива)

Regular Price: 69,90 лв.

Special Price 59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Протектор за диван

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Усещането, когато седнете на своя нов фотьойл е невероятно, нали?

Но ежедневното му използване го съсипва и захабява. На дивана се храните, децата играят отгоре, домашните любимци оставят косми и го раздърпват с нокти. И диванът, който ви е струвал толкова пари, вече е мръсен и изглежда стар. Но вече не! Сега имате възможността да съхраните безупречния му вид!

Решението е STARLYF SOFA COVER!

Уникален, универсален протектор, с който ще можете да запазите плата или кожата на своя диван. Ако вече по него има следи, захабяване, скъсано или петна, които не можете да изперете, STARLYF SOFA COVER ще направи фотьойла да изглежда като нов!

Ако случайно изцапате фотьойла с кафе, храна, грим, боя, флумастери,кал и още много неща, които са част от ежедневието ни, ще е необходимо да плащате на скъпи фирми за пране, химическо чистене, и отново не е гаранция, че това няма да се повтори. STARLYF SOFA COVER Ви спестява пари! Необходимо е само да го свалите, да го поставите в пералнята на подходяща програма и готово! Ако разлеете течност върху него, ще имате достатъчно време да махнете протектора, преди течността да стигне до фотьойла. Лесно, удобно и практично!

Одеялата и покривките се мачкат, разместват, падат и не предпазват подлакътниците. Докато STARLYF SOFA COVER има широк гръб, който идеално се вписва на всеки фотьойл и го предпазва от изплъзване. Също така включва защита на подлакътниците ви!

STARLYF SOFA COVER се предлага в три различни размера и две различни цветови комбинации. Можете да съобразите цвета с нюансите на цветовете във Вашия дом. Със STARLYF SOFA COVER, ще превърнете стария фотьойл в стилен и модерен завършек на Вашата всекидневна.

Ако искате фотьойлът винаги да изглежда нов, няма да намерите по-добро и по-изгодно предложение от Starlyf Sofa Cover.

Със STARLYF SOFA COVER получавате:

  • Най-добрата защита
  • Перфектна форма
  • Модерен и елегантен
  • Дизайн 2в1
  • Най-добра сделка на пазара


Характеристики на разглеждания продукт Starlyf Sofa Three Seats Black:

  • Размер: триместен диван (178/190 + 60см подлакътник)
  • Цветове: черно/сиво (двулицев дизайн)


ОТКРИЙТЕ ОСТАНАЛИТЕ РАЗМЕРИ И ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ:

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Starlyf Sofa Three Seats Black - протектор за диван
 | 
Материята не е най-качесвената, но лесно се поставя върху всякакви дивани и ми върши чудесна работа
Starlyf Sofa Three Seats Black - протектор за диван
 | 
Много иновативно средство, което те кара по-малко да хокаш децата и пвоече да им се радваш
Starlyf Sofa Three Seats Black - протектор за диван
 | 
Доста практично
Starlyf Sofa Three Seats Black - протектор за диван
 | 
Много ми спести от нервите по децата и котката. Само цветът дето не е най-хубавия, но няма перфектни неща в живота. Препоръчвам го!
Starlyf Sofa Three Seats Black - протектор за диван
 | 
С котката вкъщи, това е единственото спасение за мебелите ни
Starlyf Sofa Three Seats Black - протектор за диван
 | 
Имаме 2 кучета и това е единственото спасение да запазим дивана!!
Изпратете ни запитване: