Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Starlyf Table Express - подвижна сгъваема масичка

Кат. номер: ZD0001053

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 39,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

 Starlyf® Table Express -  удобна, практична и  преносима сгъваема маса с 18 различни позиции и вградена стойка за таблети, компютри, смартфони, химикалки и др.

  • Олекотен дизайн
  • Практична и удобна за хранене навсякъде в дома
  • Подходяща за работа от вкъщи
  • Лесна за транспортиране
  • 18 различни позиции
  • Подходяща за хранене при трудноподвижни хора
  • Възможност за регулиране на височината на масата
  • Възможност за регулиране на наклона на плота
  • Масата издържа тегло до 25 кг.
  • Специално изработен прорез, който служи за стойка за таблет, смартфон, електронни бележници, химикалки и др.

Може да я използвате навсякъде в дома –  да хапнете удобно на дивана, пред камината, да изпиете следобедния чай на топло в леглото или да я използвате като удобно и практично хоум офис бюро или бюро за учене и домашни.

Работете и учете удобно и изключително лесно от вкъщи! В днешно време много хора работят от вкъщи и е необходимо да превърнат части от дома си в офис стаи или ученически кътове. Не е необходимо да купувате специално бюро или офис стол, за да работите или учите от вкъщи. Starlyf® Table Express може да се регулира като височина, за да е удобно да работите от дивана, фотьойла, на любимия ви стол или дори от леглото. Наклонът на плота също се регулира, за да може да адаптирате монитора на лаптопа или таблета, спрямо нивото на очите. Лесно и практично!

Starlyf® Table Express  е изключително подходяща и практична за транспортиране, може да я вземете с вас на море, в планината, дори на двора пред къщи. Може да я използвате като маса за лап топ, и да работите ползотворно и заредени с енергия навън в природата!

Имате възможността да регулирате позицията на масата, спрямо вашата стойка. Не е необходимо да стоите приведени при продължителна работа на компютър или когато се храните. Забравете за неразположението от неправилна позиция на гърба!

Масата е подходяща за различен тип приложения, както и за пренос в различни стаи, транспортиране с автомобил или автобус.

Производител: Industex S.L.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: