Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Swing Maxx Body Fitness

Кат. номер: s_25

Regular Price: 159,00 лв.

Special Price 79,50 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Фитнес уред 5 в 1

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Swing Maxx Body Fitness Trainer - фитнес уред 5 в 1 за бърза и ефективна тренировка у дома

  • Комфортни масажиращи ролки за гърба
  • Идеален за тренировка у дома
  • Сгъваем - спестява място и се съхранява лесно
  • 5 в 1 - с този уред тренирате едновременно мускулите в областта на корема, гърба, торса, ръцете и бедрата
  • Регулиране нивото на трудност чрез включените в комплекта гумени съпротивления
  • Подходящ за начинаещи и професионалисти
  • Коремни преси, лицеви опори, долната и горната част на ръцете или бедрата - получавате пълна тренировка и натоварване на цялото тяло само с 1 фитнес уред Swing Maxx Body Fitness Trainer. 


Този мултифункционален фитнес уред е компактен и не заема огромно място. Използва се изключително лесно.

Но най-важното - той е толкова ефективен, че не е необходимо да посещавате скъпи фитнес центрове.

Swing Maxx Body Fitness Trainer има включени в комплекта гумени съпротивления, които позволяват, както начинаещи, така и професионалисти да изберат желаното ниво на съпротивление и напрежение. Уредът е оборудван и с комфортни меки и масажиращи ролки за удобство на гърба при трениране.

След ефективната и изтощителна тренировка, просто сгъвате уреда и го прибирате на удобно за Вас място до следващата тренировка.

Приблизителни размери: 52 х 45 х 14 см.

Тренировка у дома в ново измерение - Swing Maxx Body Fitness Trainer.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: