Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Tablet Wizz - многофункционална възглавница

Кат. номер: SH000563

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Мултифункционалната възглавничка Tablet Wizz позволява да използвате Вашият таблет или смартфон навсякъде

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Мултифункционалната възглавничка Tablet Wizz позволява да използвате Вашият таблет или смартфон навсякъде, по всяко време и по начина по който предпочитате.

Тя е специално проектирана с множество отвори, за да може Вашият таблет или смартфон да бъде поставен на нея в позицията, в която предпочитате.

Tablet Wizz може да стои на всяка повърхност и е съвместима с почти всички размери таблети и смартфони. С помощта на двете еластични ленти, които се регулират, можете да я поставите на облегалката за глава, така че пътниците на задната седалка да се насладят на филм, докато пътуват.

За секунди Tablet Wizz, може да се превърне в удобна възглавница за пътуване и дори малка раничка.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: