Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Tac Glasses Night Vision - очила за нощно виждане

Кат. номер: DM000822

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Нищо не съсипва естественото ви нощно виждане по-бързо от силната, заслепяваща светлина и това може да бъде смъртоносно в опасна ситуация. Вдъхновени от очилата, носени от елитни военни части, NIGHT VISION TAC GLASSES блокират ослепителни отблясъци, за да можете да видите ясно, в нощни и лоши климатични условия. Силните отблясъци пречат и вредят на зрението, като карат зениците да се напрягат допълнително. Но NIGHT VISION TAC GLASSES имат антиотблясъчно покритие и специален огледален нюанс, които помагат да защитите зрението си през нощта.

 

NIGHT VISION TAC GLASSES подобряват оптичната яснота и разкриват важни, скрити детайли. И не са предназначени само за шофиране. Можете да ги използвате по всяко време, когато видимостта е лоша, за да защитите очите си и да изострите зрението си. Освен това, като всички продукти Bell & Howell, тези очила са проектирани за употреба от елитните военни части. Те могат да устоят дори на най-суровите условия, а полимерните рамки могат да се огъват, без да се счупят.

Защо да изберете NIGHT VISION TAC GLASSES:

  • блокират опасните отблясъци през нощта
  • предпазват естественото ви нощно зрение
  • подходящи за всяко време, и когато видимостта е лоша
  • полимерните рамки могат да се огъват и извиват, без да се счупят
  • вдъхновени от очилата, носени от военни

 

Продуктът е произведен в Китай

Производител: Bell&Howell

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: