Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Топ матрак със 7-зоново ядро от Green Fabric

Кат. номер: ab-s_129

189,90 лв.
Купи на лизинг

Няма наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Tоп матрак със 7-зоново ядро и висок клас бамбуков плат

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Tоп матракът е изграден от 7-зоново ядро и висок клас бамбуков плат, капитониран на микровъзглавници. 

7-зоновото ядро спомага за поддържане на правилната форма на тялото по време на сън, а бамбуковият плат е нежен към кожата и позволява на матрака да абсорбира неприятните миризми. Комбинацията е завършена с бежов 3D борд, който позволява на матракa да диша и осигурява проветривост и стилен вид.


 - бамбуков плат, нежен към кожата, създаващ усещане за мекота и свежест

- 7-зоново ядро, гарантиращо правилната позиция на тялото


Матракът се предлага и в размери по поръчка. За повече информация се свържете с нас на телефон 02 437 22 77.Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: