Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Tummy Tuck Cream - термален крем

Кат. номер: SH000569

59,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Термален крем

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Tермалният крем Tummy Tuck с патентована технология е част от ефективната система Tummy Tuck за прибиране на корема. Той се нанася по цялата коремна област и се използва в комбинация с колан Tummy Tuck.

  • Нанесете крема;
  • Сложете колана и стойте изправени 2 минути, докато правите коремни контракции, за да активирате термалния ефект за горене на мазнините;
  • После носете колана още 8 минути, докато си почивате или правите нещо друго.

 

След като минат 10 минути, може да свалите колана, а верижната реакция за топене на мазнини е задействана и продължава няколко часа, докато вършите обичайното и дори няма нужда да променяте начина си на живот.

Вече е по-лесно да се отървем от мазнините в коремната област!

Продукта е произведен в ЕС

Нетно количество: 177ml/ 6 fl.oz.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: