Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Клубна карта за GoldStar клиенти

Кат. номер: s_61

29,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Станете член на GoldStar Club към TVBoutique и се възползвайте от ексклузивни отстъпки и привилегии само за Вас като GoldStar клиент!

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Спести 10% с нашата GoldStar карта!

Станете член на GoldStar Club към TVBoutique и се възползвайте от специалните отстъпки и привилегии като наш GoldStar клиент.

Какво печелите

  1. Отстъпки при покупки - 10% отстъпка на всички стандартни цени, допълнителни 5% на вече намалени цени;
  2. Безплатна доставка на всички поръчки;
  3. Програма „Клубни цени“ – специални цени валидни само за клиенти , членове на програмата за лоялност;
  4. Програма „Отстъпка на момента“ –при покупка на стока и карта за лоялност, в момента на заявяване на картата ,получавате още 5% отстъпка на цената на продукта + безплатна доставка;
  5. Програма „ Рожден ден“ – допълнителни 5% към гореспоменатите (5-10%) в зависимост от избрания продукт и цената му;
  6. Валидност – 1 година.

*Отстъпките не важат за клубни продукти на TV Boutique

За да станете член на GoldStar Club към TVBoutique и да се възползвате от отстъпките, поръчайте картата на www.tvboutique.bg или просто се обадете на тел: 02/ 437 38 93

Продукти с Goldstar карта

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: