Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

VitalMaxx Full Body Massage - масажираща седалка със затопляща функция

Кат. номер: SH000573

Regular Price: 169,00 лв.

Special Price 149,00 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Масажираща седалка със затопляща функция

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Осигурете си масаж на цялото тяло и то в домашни условия.

Вълшебен масаж с възможност за включване на загряваща функция и масаж на цялото тяло.

С нашата масажираща седалка VITALmaxx , Вие получавате прецизен и високо ефективен масаж на тялото. Благотворното действие на масажната седалка не само ще разсейва напрежението, но и събужда живителните сили на организма Ви. Оставете ни да се погрижим за Вашето тяло, като позволите на седалката да Ви обгърне в меката прегръдка на пълния релакс.

Vitalmaxx Full Body Massage има три масажиращи зони, които ще помогнат на Вашето тяло да се отпусне моментално , като ще можете да избирате с каква мощност да работи Вашият масажор, с което да си осигурите нужната релаксация, а всичко това с помощта на удобно дистанционно.

Характеристики

-              5 вибриращи моторчета , които осигуряват масаж на цялото тяло

-              3 масажиращи ключови зони за врата, гърба и краката

-              2 вида сила на вибрация

-              Може да се използва , както в седнала , така и в легнала позиция

-              Лесно управляема със свое дистанционно

-              Допълнителна затопляща функция

Подарете щастие на себе си или на любим човек с иновативната масажираща седалка Vitalmaxx Full Body Massage!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: