Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

VitalMaxx Massage Pillow - масажираща възглавница

Кат. номер: Z000806

Regular Price: 59,90 лв.

Special Price 39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Схванат врат от честите пътувания? Сънят ви привиква, но неудобната седалка не ви позволяа да му се насладите?

С масажираща възглавничка за врат на Vitalmaxx тези проблеми не съществуват!

Не само при дълги пътувания със самолет, влак, автобус и кола, нежният масаж на шията е истинско удоволствие! Вече можете да му се насладите по всяко време и почти навсякъде с безжичната възглавница за масаж Vitalmaxx.

Подобно на „кроасан“, възглавничката прилепва към врата ви с мекото велурено покритие и започва да вибрира нежно или интензивно с натискането на един бутон. Това ви позволява да се отпуснете и да рекласирате мускулите в областта на раменете и шията. Почувствайте нежния отпускащ масаж в уюта на дома си докато четете любима книга или се наслаждавайте на приятните гледки докато пътувате.

Пътуваниятя ви никога няма да са вече уморителни с масажна възглавничка Vitalmaxx!

  • Интензивността на масажа се регулира индивидуално: 2 нива на вибрации
  • Идеалнa за почивка при дълги пътувания
  • За целенасочено приложение в областта на раменете и шията
  • Без кабели
  • Лесна употреба: само 1 бутон за всички функции
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: