Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

VitalMaxx Neck & Shoulder Heating Pad - затоплящо наметало

Кат. номер: SH000804

139,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Връщате се от работа стресирани? Обичате зимата, но тези ниски температури убиват желанието във вас да и се насладите?

Искате да направите нещо приятно и успокояващо за вас и вашето тяло?

Електрическо затоплящото наметало VITALmaxx ще ви поднесе чувство на топлина и сигурност. То помага идеално, когато ви е студено или когато сте стресирани.

Освен това е в състояние да отпусне уморените мускулите на врата и раменете. Препоръчва се да се използва, когато имате болки в гърба или болки във врата. С натискането на един бутон можете да включите функцията за затопляне и да изберете идеалната измежду 6 температурни степени.

Затоплящото наметало на Vitalmaxx оптимално разпределя топлината между врата и раменете. A за ваша сигурност е със защита от прегряване и автоматично изключване след 90 минути.

В мекия микрофибърен плат ще се почувствате комфортно като в прегръдка на любим човек. Настанете се удобно на дивана пред телевизора, в спалнята с книга в ръка или пред компютъра, наметнете се и го включете. Ще почувствате така мечтаното отпускане и топла прегръдка.

Електрическото наметало Vitalmaxx:

  • поддържа врата, раменете и горната част на гърба приятно топли;
  • 6 различни температурни настройки;
  • мек материал от микрофибър;
  • автоматично се изключва след 1,5ч;
  • защита от прегряване.

Открийте сега успокояващата топлина на една ръка разстояние!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: