Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

VitalMaxx Shiatsu Мassager - 3 в 1 шиацу масажор за тяло

Кат. номер: Z000575

(5 отзива)
179,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Страдаш от болезнено напрежение в мускулите?

Вратът, гърбът, раменете и лумбалната област са подложени на ежедневно напрежение, което може да доведе до сериозни болки и схващания.  

Масажът като част от релаксацията може да помогне за намаляване на напрежението, стреса и умората.

А чували ли сте за масажа, с който може да забравите за грижи и проблеми  - шиацу. Той е неразделна част от японската медицина и е подобен на акупунктурата.

 

Шиацу е сравнително млада мануална терапия, произлизаща от Япония, която в буквален превод значи "натиск с пръсти". Смята се, че корените на масажното изкуство Шиацу водят до масажни терапии, навлизащи в Япония от Китай през средните векове.

Ето защо ние ви предлагаме да си осигурите редовни процедури в домашни условия с VitalMaxx Shiatsu масажор за цялото тяло.

 

Шиацу масажорът Vitalmaxx има осем въртящи се масажиращи глави с инфрачервена лампа за загряване, защото комбинацията от топлина и шиацу масаж е идеална за отпускане и облекчаване на натрупаните в мускулите напрежение и болка!

Ергономично оформените масажиращи глави се равняват на натиска на ръцете на масажист и ви дават усещане за спа релаксация. Независимо дали в креслото у дома или на работното място в офиса.

Масажорът има две основни посоки на движение   завъртане по и обратно да часовниковата стрелка, което ви дава възможност да се насладите на невероятен и интензивен масаж.

Абсолютно безопасен и лесен за употреба   уредът има допълнителна защита от прегряване, като след 20-тата минута автоматично се изключва.

Подобни масажори се предлагат само за някои части от Вашето тяло , като врат и рамене, но с  Vitalmaxx Shiatsu Neck Мassager Вие ще можете да пренасяте цялото си тяло в света на релаксиращие терапии.Масажирайте :

  • Врата и раменете
  • Гърбът
  • Дупето
  • Кръста
  • Предните коремни мускули
  • И дори прасците

 

Практичните каишки ви позволяват сами да определяте интензивността на масажа според собствените ви нужди

 

Освободете напрежението и болките в мускулите чрез целенасочен загряващ масаж с Vitalmaxx Shiatsu Neck Мassager!

За разлика от много подобни продукти на българския пазар, шиацу масажорът Vitalmaxx е изключително качествен продукт с кожена обвивка за максимално удобство и комфорт. Кожата се замърсява трудно и се почиства изключително лесно.

Освободи се от напрежението в мускулите или просто се поглези с приятен, отпускащ масаж след тежък работен ден.

 

Технически характеристики:

Размери: 40 x 55 x 20

Тегло: около 1,5 кг.Включен адаптер

Дължина на кабела: 210см

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
VitalMaxx Shiatsu Мassager - 3 в 1 шиацу масажор за тяло
 | 
Търся подобен масажор от близо половин година, много съм доволна, може да се изпозлва за различни части от тялото и рздвижва кръвта без ходене по масажистки
VitalMaxx Shiatsu Мassager - 3 в 1 шиацу масажор за тяло
 | 
Страхотен комфорт, най-много ми харесва масажа на гърба
VitalMaxx Shiatsu Мassager - 3 в 1 шиацу масажор за тяло
 | 
Мултифункционален масажор е този, определено ми харесва, че мога да го използвам за ралични зони и то, докато правя различни дейности
VitalMaxx Shiatsu Мassager - 3 в 1 шиацу масажор за тяло
 | 
Много съмм доволна отт този продукт!
VitalMaxx Shiatsu Neck Мassager - масажор
 | 
Много се чудех за тази покупка, но съм много доволна. Пускам си телевизора вечер и си гледам предаването, докато си равя масаж. Супер е, 5 звезди от мен!
Изпратете ни запитване: