Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Viz Car Camera FULL HD

Кат. номер: s_29

89,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Видеорегистратор за автомобил

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Viz Car Camera е персонален видеорегистратор за Вашия автомобил, който Ви позволява да записвате всичко, докато шофирате.

В случай на инцидент, ще избегнете всякакви съмнение и безпочвени обвинения.

Viz Car Camera се прикрепя лесно към предното стъкло на всеки автомобил и се включва автоматично, когато стартирате автомобила. Видеорегистраторът записва видео и аудио, а обективът се настройва автоматично към светлинните промени. Без значение дали преминавате през тунел или шофирате в слънчев ден. Качеството на изображението ще бъде винаги перфектно.

Viz Car Camera притежава мощни вградени LED светлини, благодарение на които записвате всичко дори през нощта без никакви проблеми. Видеорегистраторът притежава и вграден високо чувствителен микрофон, чрез който записвате всички звуци в оптимално качество.

Всички записи и снимки могат да бъдат свалени и запазени на компютър. Може да ги свалите чрез USB кабел или директно от картата с памет. Толкова е лесно!

Има и още! Видеорегистраторът Viz Car Camera притежава и вграден детектор за движение. Дори когато не сте в автомобила, той ще го наблюдава и пази вместо Вас. Лесно ще разберете кой е надраскал автомобила Ви или кой се е опитал да го разбие или открадне.

Самозареждащата се батерия ще бъде на Ваше разположение и в готовност за всяко пътуване.

Може да използвате Viz Car Camera и у дома като защитна камера, за да наблюдавате децата или входа на дома.

Viz Car Camera Ви позволява да поставите дата и време на записа. Притежава и функция за правене на снимки, за да може да снимате всичко, което желаете.

Има слот за карта с памет.Viz Car Camera е съвместим с карти памет до 32 GB. Може да записвате до 14 часа без прекъсване.

Характеристики:

  • FULL HD 120º ъгъл на запис
  • Детектор за движение
  • Стабилизатор за снимки
  • Запис на видео и аудио
  • Нощен режим
  • Непрекъснат запис до 14 часа
  • Функция снимки
  • Запис във и извън автомобила
  • Автоматичен старт


*Комплектът не включва карта с памет.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: