Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Външна охлаждаща система с водна мъгла - Miracle Mist

Кат. номер: ab-MIS001

44,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Държи на хладно - дори и в най-горещите летни дни

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Търсите прохлада в жегите?

Тогава системата на Miracle Mist е за вас!

Тази уникална система ви държи на хладно - дори и в най-горещите летни дни!

Благодарение на системата за „мъгла Miracle Mist можете да се настаните удобно на верандата или в градината  и в дни с високи температури, наслаждавайки се на прятен прохладен бриз. Това се получава посредством 6 дюзи, които превръщат водата във фина мъгла. По времето когато тази фина мъгла се изпарява се получава свеж бриз и отнема температурата от въздуха.  

Miracle Mist  овлажнява и филтрира въздуха. По врее на падането на микрокапките на водната мъгла  се свалят на земята всички мръсни частици. Насекомите избягват водната мъгла, защото микрокапките полепват по техните крила.

Лесно можете да прикрепите маркуча към вашия чадър, тента или покрива на верандата. Системата може да бъде свързана и със стандартен градински маркуч.

Осигури си прохлада в горещите летни месеци с Miracle Mist!

 

Miracle Mist:

  • Уникална система за охлаждане
  • Подходаща за веранда, навес, беседка, тента, плажен чадър, градинска шатра
  • Пречиства въздуха от прах
  • Лесна за монтаж и демонтаж
  • Работи със стандартен градински маркуч
  • Осигурява перфектно охлаждане през горещите дни


Пакетът Miracle Mist се състои от:

• 6-метров маркуч Miracle Mist с 6 разпръскващи дюзи, предварително сглобени
• 10 монтажни скоби
• 10 кабелни връзки
• Инструкции за експлоатация

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: