Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

WayFlex Shake It - вибрираща платформа за тренировки

Кат. номер: SH000584

(7 отзива)

Regular Price: 399,00 лв.

Special Price 279,30 лв.

Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Вибрираща платформа за тренировки

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Писнало ви е от изтощителни упражнени и големи  фитнес уреди, които не ви помагат да се борите с всички проблемни зони наведнъж?

Way Flex Shake It е вибрираща платформа, с която извършвате кардио тренировка, горите мазнини, извайвате тялото и отпускате мускулите.

За разлика от другите вибриращи платформи на пазара, Way Flex Shake It има две уникални функции, с които тренировката ви ще бъде още по-разнообразна – степ и усукване. Вибрира докато се усуквате и прави тренировката още по-интензивна. Правете кардио и извайвате мускулите едновременно. Цялостна тренировка във вашия дом с един уникален уред.

Way Flex Shake It е Изключително ефективен за оформянето на правите и коси коремни мускули. А като изключите вибрацията, и сложите стабилизаторите под основата, става чудесна платформа за степ. Степът често се ползва за кардио тренировки и вече може да имате такъв в дома си. Използването му има много предимства - укрепва органите от сърдечно-съдовата система, като сърцето и дробовете, и ви помага да горите калории и така да свалите наднорменото тегло. Степът се смята за едно от най-ефективните средства за отслабване.

Революционната вибрираща платформа със специална въртяща технология за тренировка с динамични усуквания, ви дава възможност да тренирате по лесен, забавен и разнообразен начин.

Да се разтърсим!

Свалете излишните килограми, отървете се от мастните натрупвания, извайте мускулите и постигнете идеалната форма. Отпуснатите ръце и бедра ще се стегнат, ще поддържате слаба талия и стегнати и изваяни задни части и също така ще подобрите кръвообращението си. Само за десет минути на ден ще забележите първите резултати само след няколко седмици.

В комплекта са включени като подарък и  специални ластици за още по- комплексна тренировка. Усложнете тренировката, като увеличите съпротивлението и ще получите още по- бързи резултати..

С Way Flex Shake It получавате и друг подарък! Практична гривна- дистанционно за китката, с което лесно ще активирате функциите, а ръцете ви ще бъдат свободни. С копчетата на дистанционното може да изберете зададена програма или ръчен режим. Можете  увеличите или намалите таймера и да регулирате интензивността на вибрациите по скала от 1 до 99.

Едно от големите предимства на Way Flex Shake It, е  че няма нужда да го разглобявате, сглобявате и да носите отделни части или аксесоари. Всичко е в комплекта. Трябва само да отворите крачетата и да се качите.

Изберете Way Flex Shake It и оформете тялото си по забавен, лесен и приятен начин!

Технически характеристики:

  • Дистанционно управление:  батерия CR2032
  • Уред:

- Напрежение: 220-240V

- Мощност: 200W

- Честота: 50 / 60Hz

Промоционалното намаление е валидно до 20.10.2019г. или до изчерпване на наличното количество.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
WayFlex Shake It - вибрираща платформа за тренировки
 | 
Много силно друса и вибрира, освен мускули ти прави и масаж на мозъка
WayFlex Shake It - вибрираща платформа за тренировки
 | 
Върши работа, но не очаквайте чудеса
WayFlex Shake It - вибрираща платформа за тренировки
 | 
Tozi produkt e za murzelivi hora kato men, mnogo si pasnahme :D ..!
WayFlex Shake It - вибрираща платформа за тренировки
 | 
Спрях да ходя на фитнес, защото резултатите с тази платформа са просто УАУ!
WayFlex Shake It - вибрираща платформа за тренировки
 | 
Много съм доволна от платформата, направо те разтриса и наистина се стегнах. Естествено, трябва си и малко ограничение на сладкото :)
WayFlex Shake It - вибрираща платформа за тренировки
 | 
Много по-бързо влизаш във форма с тази платформа!
Gymform Total Abs - фитнес колан
 | 
Мъжът ми се бореше дълго време с килограмите, но след каро му го подарих влезе много бързо във форма
Изпратете ни запитване: