Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Закачалка за дрeхи Cleanmaxx с функция за сушене

Кат. номер: ab-610

79,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Cleanmaxx  закачалка с функция за сушене

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Нямате място за обемисти сушилни, но се притеснявате от все още влажните дрехи?

Със закачалка за дрехи Cleanmaxx с функция за сушене, ризите, блузите и още много други ще бъдат изсушени директно на тази закачалка! Просто поставете блузата или закопчайте ризата, включете CleanMaxx и оставете да изсъхне!

Закачалката за дрехи Cleanmaxx с функция за сушене преминава от топъл към студен въздух след 3 часа и се изключва автоматично след 6 часа.

Резултатът: сухи дрехи.

Но това не е всичко!

Благодарение на практичните аксесоари, дори чорапите и обувките могат да бъдат изсушени от закачалката за дрехи Cleanmaxx с функция за сушене.

A с практичната чанта за съхранение можете да вземете компактнaта закачалкa Cleanmaxx с функция за сушене при пътувания, екскурзии или командировки.

Сух гардероб по всяко време и почти навсякъде!

Cleanmaxx  закачалка с функция за сушене:

  • Автоматично променя от топъл на студен въздух;
  • Автоматично изключва след 6 часа;
  • Лесна за използване: включете и оставете да изсъхне;
  • Малка, удобна и идеална за пътуване;
  • С практични аксесоари за сушене на обувки и чорапи.

Технически характеристики:

Размери (L x W x H): приблизително 40 x 7 x 20 cm

Захранване: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Мощност: 150W

Комплектът включва:

1 х основно устройство със свързващ кабел,

2 х приставка за сушене на обувки

2 х щипки за сушене на чорапи

1 х чанта за съхранение и транспортиране

Забележки: Това устройство е предназначено за сушене на текстил (например блузи, ризи, рокли и др.), Както и за сушене на обувки.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: