Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Booty Maxx - уред за оформяне на цялото тяло

Кат. номер: SH000210

Regular Price: 129,00 лв.

Special Price 19,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

 уред за оформяне на цялото тяло

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Booty Maxx - революционен уред за оформяне на цялото тяло. Тренира както долната, така и горната част на тялото. С Booty Maxx лесно, забавно и бързо ще стегнете дупето си и ще го превърнете от плоско в невероятно. От увиснало в изключително. От безформено в плажно. И то у дома. Достатъчно е да се упражнявате само по няколко минути на ден.

Тайната на Booty Maxx e в ангажирането на определена група мускули чрез включване на многопосочното съпротивление за идеална форма, за постигане на набелязаните резултати. За MAXXимално повдигане, MAXXимално стягане и MAXXимално оформяне. Booty Maxx увеличава мускулната активност.

Със седем прости упражнения ще изваете великолепно тяло. Откачате дръжката и тренирате горната част на тялото. Оформяте ръцете и раменете. Дори коремните мускули.

Компактен, побира се в основата. Заменя всички тежки, скъпи уреди. Забравете мъчителните упражнения. Извайте идеално тяло по лесен, забавен и бърз начин – с Booty MaxxBooty Maxx  - двойно по-добри резултати за по-кратко време.

Фитнес инструктурката, 4 кратна "Мис Бикини", професионална културистка Симон Синклeр Ви го препоръчва:

„Сдобийте се с прекрасно дупе благодарение на Booty Maxx! Получавате всичко! Революционно оформяне на дупето и на тялото. Ангажиране на различни мускули за точни тренировки. Регулируемо многопосочно съпротивление. Долната част на тялото се повдига и оформя. Горната се стяга и тонизира. Изгаряте калории. Бързи, лесни и забавни тренировки. Всичко това – с един компактен уред. Ще имате прекрасно тяло и дупе чрез Booty Maxx

Комплектът включва:

  • Booty Maxx с професионална лента за регулиране на съпротивлението
  • DVD диск с упражнение ПОДАРЪК!
  • книжка с илюстрирани упражнения ПОДАРЪК!
  • наръчник за добро, правилно и питателно хранене ПОДАРЪК!

 

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: