ФРАНЧАЙЗЪТ НА TV BOUTIQUE

Печелившият франчайз

Ние сме една от най-бързо развиващите се компании за телешопинг в България и започваме нашата франчайз експанзия в страната и чужбина.

 

Нашият бизнес модел

Нашата цел е да създаваме пълноценни изживявания, да правим света по-практичен и хората по-здрави и по-щастливи.

Нашата концепция за магазините се гради върху 3 фундамента:

 • Boutique – поддържаме висок стандарт на обгрижване на клиентите и предлагаме висококачествени продукти на много атрактивна цена.
 • Домашен уют – създаваме обстановка, в която всеки се чувства като у дома си.
 • Иновация – прилагаме нови начини за постоянно подобрение и се вдъхновяваме от малките неща в живота.

TVBoutique Stores

 

Защо нашият франчайз е успешен:

Печеливш бизнес

Франчайзът на TV Boutique ви дава възможност да използвате изпитан бизнес модел, като минимизирате многократно вероятността за неуспех. Ще бъдете собственик на успешен бизнес, който изисква постоянното ви участие в протичащите процеси.

 1. 35-годишен опит в бранша
 2. 7 действащи магазини из цялата странна
 3. Над 500 000 клиенти
 4. Над 6 000 000 секунди телевизионно рекламно време за 2020

Разпознаваем бранд

Като наш франчайз партньор, вие ще се възползвате от нашите активни рекламни кампании и маркетингови стратегии. Нашият основен канал е телевизионната реклама в каналите на Nova Broadcasting Group, а тя върши чудеса:

 • Българите гледат телевизия средно по 3 ч. на ден
 • Каналите на Nova Broadcasting Group са с най-голям аудитория в България
 • Рекламираме в над 20 ефирни телевизии ежедневно

Nova

 

Продуктите

Магазините ни събират на едно място различни по приложение продукти, чрез които целим да създаваме пълноценни изживявания, да правим света по-практичен и хората по-здрави и по-щастливи. Постигаме го чрез комбиниране на функционалност и качество. Най-отличителното качество на нашите продукти е, че са търсени и желани.

TVBoutique Products

 

Know-how

За нас е важно да предадем успешно нашето знание, за да спестим на франчайз партньорите на TV Boutique много опити и грешки. Закупувайки нашия франчайз вие ще започнете дейността си оттам, докъдето ние сме стигнали в своето развитие. Предоставяме всичко: знания, опит, ERP, успешни управленски и търговски практики, маркетинг трикове и т.н.

Обучения

Обучителният център на TV Boutique предлага широк диапазон от обучителни инструменти и модули. За нас първокласното обслужване и личната грижа към клиентите е от първостепенно значение. Вие ще преминете през:

 • Продуктово обучение – характеристики и уникалност на всички предлагани продукти, конкурентни продукти, визуален мърчандайзинг и много други.
 • Търговско обучение – принципи при обслужване на клиенти, търговски подходи при работа с клиенти, техники за увеличаване на продажбите.
 • Софтуерно и административно обучение – създали сме необходимите предпоставки всички служители да получат всички знания, за да оперират ефективно със софтуерните ни системи.

Постоянна подкрепа

Наша основна цел е постоянно да обменяме опит и положителни практики, така че цялата франчайз система да върви във възходящи темпове. В случаите, когато имате идеи за маркетингови активности, проблеми или въпроси от всякакво естество, свързани с управлението на магазина, ние сме насреща.

 

Къде ще създаваме франчайзи

Интересът към нашия франчайз е голям! Направили сме проучване за възможностите за реализиране на магазини на TV Boutique в България. Насочваме се към големите областни градове в цялата страна.

 

Франчайз условия

Нашият TV Boutique франчайз модел е подходящ за франчайз партньори с различен опит. Ако се интересувате от нашия франчайз и искате да получите повече информация за първоначална такса, роялти такса, първоначална инвестиция, процес на създаване на франчайза, ПИШЕТЕ НИ ИМЕЙЛ НА [email protected] и оставете вашите контакти, за да се свържем с вас!

 

Пишете ни още днес!