Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Glow Bright Laser Light PRO Full Pack LED - лазер за украса

Кат. номер: ZD000352

Regular Price: 119,00 лв.

Special Price 49,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Преобразете дома си с лекота на празнични забави през цялата година.

Изберете подходящото осветление за всяко парти. Рождени дни, годишнини, градински партита или Коледа с Glow Bright Laser Light Pro Full Pack.

Glow Bright Laser Light Pro Full Pack LED прожектира анимирано празнично щастие върху повърхност по ваш избор, вътре или вън, в 9 различни празнични мотива.

Тайната се крие в мощна LED светлина с фокус лещи, гарантиращи яркост и комбинирани с вътрешен въртящ се механизъм.

  • Разполага с таймер за автоматично изключване
  • Може да празнувате целогодишно с деветте мотива
  • Поставя се лесно и работи както у дома, така и навън
  • Спестява време и пари

Как да използвате Glow Bright Laser Light Pro Full Pack LED?

Ако използвате лазерната лампа като коледно осветление на открито, прикрепете лазера към външния статив и го забийте в земята. Насочете светлината към обекта, който искате да осветите, и включете захранващия кабел. Лазера не се откроява в градината и е водоустойчив.

Използвайте вътрешния статив за осветяване на стая. С включеното дистанционно управление можете лесно да включвате и изключвате осветлението, без да се налага да ставате. Можете също така да променяте цвета или проекцията, когато пожелаете, както и таймера за автоматично изключване. По този начин не е нужно да излизате навън, за да изключите лазера.

Икономична консумация на енергия!

Glow Bright Laser Light Pro Full Pack LED използва 75% по-малко енергия от обикновеното осветление за парти. Нормалното осветление консумира средно повече от 21 вата. Лазера Glow Bright Laser Light Pro Full Pack LED използва само 5 вата. Декорирането на вашия дом и градина е не само по-лесно с Glow Bright Laser Light Pro, но и по-евтино!

 Озарете дома си с повод и без повод!

Създайте празнично настроение, уют и забава!

Комплектът включва:

  • Лазерен LED прожектор
  • Статив за поставяне у дома
  • Статив за забиване в земята
  • 9 сменяеми светлинни дискове за Коледа, Хелоуин, зима, лято и Честита нова година.
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: