Бърза поръчка по телефон - 02/437 38 93

0

Glow Bright Laser Light PRO LED - лазер за украса

Кат. номер: SH000351

(1 отзива)

Regular Price: 99,00 лв.

Special Price 39,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане

Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание:

Спестява време и пари

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Glow Bright Laser Light Pro е нeвероятен начин да преобразите дома си за цветно празненство. Прожектира с лекота празнична забава през цялата година.

Glow Bright Laser Light Pro прожектира анимирано празнично щастие върху повърхност по ваш избор в 4 различни празнични мотива.

Тайната се крие в мощна LED светлина с фокус лещи, гарантиращи яркост и комбинирани с вътрешен въртящ се механизъм.

  • Разполага с таймер, изключва се автоматично след осем часа
  • Може да празнувате целогодишно с четирите мотива
  • Поставя се лесно в градината
  • Спестява време и пари

 

Озарете дома си с повод и без повод. Създайте празнично настроение, уют и забава.

Комплектът включва:

  • Лазерен LED прожектор
  • Статив за забиване в земята
  • 4 сменяеми светлинни дискове на различна тема.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Glow Bright Laser Light PRO LED - лазер за украса
 | 
Дъщеря ми е много доволна, купихме го за рождения й ден и всички деца много го харесаха!
Изпратете ни запитване: